8 правил стильної жінки

2 березня 2016
Cikavoznaty.com.ua

По-справжньому стильні та елегантні жінки – це не якісь супергероїні. Просто вони добре підготовлені. Як і у всіх інших, у них безліч щоденних проблем і завдань. Але ці жінки точно знають, як з ними впоратись, і як при цьому мати приголомшливий вигляд. Насправді, це не дуже складно. Ми пропонуємо кілька корисних порад, які допоможуть вам виглядати стильно та ефектно у будь-якій ситуації.

1. Плануйте своє вбрання звечора

Насправді, гарно вдягнені жінки, у більшості випадків, підготували свій одяг напередодні ввечері. Користуючись цим правилом, ви завжди матимете охайний вигляд і уникнете ранкової метушні та додаткових переживань.

2. Виділяйте достатньо часу на збирання

Замість того, щоби подрімати зайвих 30 хвилин, прокиньтесь раніше і залиште собі достатньо часу на те, щоби вдягнутися без поспіху і зробити гарну зачіску.

3. Слідкуйте за іконами стилю для додаткового натхнення

Ви можете самі створювати стильні та яскраві образи, але для того, щоб слідкувати за останніми тенденціями, краще іноді придивлятись до світових ікон стилю. Вони знаються на моді та можуть запропонувати безліч яскравих ідей.

4. Обирайте одяг, який вам личить і підкреслює фігуру

Мабуть, у кожної жінки є джинси, які дуже хочеться вдягнути, але для цього краще схуднути на кілька кілограмів, або улюблений топ, який навіть після кількох хімчисток не став таким, яким був, коли ви його купували. Але стильна жінка ніколи їх не вдягне. Навіть якщо річ вам дуже подобається, але вона вам не личить, залиште її лише на згадку.

5. Завжди додавайте дорогий і якісний аксесуар

Дуже часто жінки з глянцевих журналів, які вдягають звичайні джинси і футболку, мають надзвичайно стильний вигляд. Звісно ж, важливу роль грає гарна фігура, але є ще один цікавий прийом. У вашому образі обов’язково має бути дорога і якісна річ. Це може бути вишуканий шкіряний пояс, або особлива пара сережок, або розкішна сумка. Обирайте те, що вам до вподоби, але один якісний аксесуар може додати вашому образу вишуканості та виразності.

6. Завжди акуратно складайте свої речі

Якщо ви ввечері розкидатимете речі по квартирі, вони завжди матимуть неохайний вигляд. Привчіть себе акуратно складати і розвішувати одяг, одразу після того, як повернулись додому, тоді вам легше буде зберегти його гарний вигляд.

7. Правильно обирайте взуття

Вишукана жінка ніколи не буде квапливо бігти вулицею або сходами у метро на дуже високих підборах. Вона має у своєму гардеробі і елегантне, і зручне та комфортне взуття. Стильна жінка завжди знає, коли можна вдягнути витончені шпильки, а коли краще обрати взуття без підборів.

8. Залишайтесь вірною обраному стилю

Не треба сліпо слідувати всім останнім тенденціям моди. Оберіть свій власний стиль та тримайте у своєму гардеробі кілька елементів одягу, які ніколи не виходять із моди та завжди актуальні. Створюйте образи, які роблять вас ще красивішою і якнайкраще підкреслюють вашу особистість.
 


Від CIKAVOZNATY.COM.UA
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше