8 переваг гіалуронової кислоти для шкіри

15 листопада 2022
Редакція

Наша шкіра — один із найважливіших органів, який часто відображає наслідки втоми, стресу та вікові зміни. Щоб подбати про неї вчасно, крім базового догляду, радимо звернути увагу на естетичну медицину. Обов’язково у своєму салоні запитуйте, з яким препаратом працює лікар. Одним із найкращих на ринку є pluryal. В основі препарату — гіалуронова кислота.  

З'ясуємо, чим вона корисна для шкіри і чому бренд вибрав її за основу. 

Гіалуронова кислота — це природна речовина, яка зазвичай міститься в нашій шкірі, очах і сполучних тканинах.

Ось які проблеми вирішує pluryal, створений на основі гіалуронової кислоти:

  • допомагає тканинам утримувати воду;
  • ​відновлює дефіцит гіалуронової кислоти внаслідок старіння;
  • підтримує зволоження шкіри, покращує тон та еластичність шкіри;
  • дає ефект філера для дрібних зморшок, як-от «гусячі лапки», кісетні зморшки від посмішки.

Детальніше про властивості — далі.

1. Зменшує мімічні лінії та зморшки

Ін’єкції з гіалуроновою кислотою допомагають зменшити видимість заломлень і зморшок, утримуючи вологу в шкірі, створюючи ефект її наповнення. Коли шкіра захищена та зволожена, може відбуватися збільшення виробництва клітин шкіри, оскільки шкіра не зайнята боротьбою за зволоження. Це призводить до гладкості та пружності клітин шкіри.

Гіалуронова кислота також може зміцнити природні бар’єри шкіри, щоб запобігти та мінімізувати шкоду, спричинену надмірним перебуванням на сонці, забрудненням навколишнього середовища та курінням. 

2. Зволожує шкіру

Зволоження = гіалуронова кислота. Остання притягує воду та дозволяє їй зв’язуватися з воднем. Гіалуронова кислота постійно вбирає вологу, щоб шкіра була достатньо зволоженою, здоровою та молодою. Якщо ви живете в сухому кліматі або проводите багато часу, виконуючи дії, які викликають сухість шкіри (наприклад, сидіння на сонці або плавання в хлорованих басейнах), дермальні наповнювачі, що містять гіалуронову кислоту, можуть зберегти вашу шкіру зволоженою та еластичною.

3. Підвищує пружність шкіри

Шкіра, яка містить достатню кількість гіалуронової кислоти, як правило, ефективніше захищається від забруднювачів навколишнього середовища, як-от вихлопні гази автомобіля та пасивне куріння. Гіалуронова кислота також може захистити шкіру від шкідливих інгредієнтів у низькоякісних продуктах по догляду за шкірою, які порушують захисний бар’єр шкіри.

4. Підтягує шкіру

Гіалуронова кислота може не підтягувати шкіру безпосередньо, але вона може сприяти появі більш підтягнутої шкіри, додаючи зволоження. Втрата еластину під час природного процесу старіння може зробити шкіру в’ялою та обвислою, але наповнювачі гіалуронової кислоти можуть зробити шкіру більш пружною та підтягнутою.

5. Відновлює клітини шкіри

Підвищене зволоження та покращена пружність шкіри, що відбувається з наповнювачами гіалуронової кислоти, може сприяти регенерації клітин шкіри. Нові клітини шкіри можуть зробити вашу шкіру молодшою, здоровішою, а також зменшити появу мімічних зморшок і тонких ліній.

6. Контролює зміну кольору

Веснянки, пігментні плями та інші проблеми зі зміною кольору шкіри часто можна вирішити за допомогою регулярного відлущування та збільшення обміну клітин шкіри. Ін’єкції гіалуронової кислоти також можуть допомогти відновити зміну кольору, сприяючи оновленню клітин шкіри та утворенню нових клітин. Шкірні наповнювачі, які містять як гіалуронову кислоту, так і вітамін С, можуть бути особливо ефективними для відновлення зміни кольору, враховуючи, як вітамін С може освітлити пігментацію.

7. Розгладжує шкіру

Шкіра з шрамами або ямками може бути грубою, нерівною та лущитися на дотик. Більшість ін’єкцій гіалуронової кислоти не можуть заповнити шрами, однак вони можуть додати об’єм обличчю, щоб воно виглядало більш “наповненим” у місцях з нерівностями. 

8. Відновлює захисний бар’єр шкіри

Гіалуронова кислота зміцнює природні бар’єри шкіри, допомагаючи утримувати вологу для ще більшого ефекту зволоження. З часом це може допомогти уповільнити погіршення ліпідного бар’єру, захистити та зміцнити його.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше