8 образів для новорічної ночі

31 грудня 2015
Plastylina

R E D    P A S S I O N

2016 - рік червоної Вогняної Мавпи за східним календарем, тому червона сукня буде, як ніколи, актуальною в новорічну ніч. Також можна обрати близькі червоному кольори: малиновий, кораловий, бордо. Мавпа – тварина, яка любить усе яскраве, розкішне і нове. Для святкування оберіть довгу сукню з оголеною спиною чи плечима, відвертим розрізом та масивними прикрасами.

 

G O L D E N    P O W D E R

Золотий колір завжди символізував розкіш, багатсьво та достаток. Яскрава золота сукня чудово підійде для святування, плюс, ви точно будете в центрі уваги! Обов’язкові високі підбори та масивні прикраси.
 

B L U E    S E R E N I T Y

Наймодніший за версією Pantone колір 2016 - чисте небо. Можна сміливо поєднати з іншими відтінками блакитного, синього та бежевого. Зробіть акцент на яскравих аксесуарах.
 

P I N K Y    F U R

Для поціновувачок всіх відтінків рожевого кольору, а собливо популярного в 2016 відтінку Rose Queartz. Міні чи максі сукню з мережива можна доповнити однотонними прикрасами, а доповнити образ можна популярним в цьому році рюкзачком.
 

E L E G A N T    B L A C K

Чорний колір завжди в моді і дозволяє виглядати вишукано та елегартно. Маленька чорна сукня чи сукня в підлогу - це вже на ваш вибір, не забудьте про аксесуари та макіяж smokey eyes.
 

G R E E N     S P I R I T

Смарагдова коротка сукня та черевики вище коліна стануть чудовим та зручним вибором для святкування новорічної ночі. Підкреслити жіночністю допоможе масивна біжутерія, оздоблена камінням, шовкова хустинка, хутряне манто.
 

V I O L E T    D R E A M

Образ в ніжних фіолетових тонах завжди виглядає дуже ефектно, тому ви не залишитесь без уваги в новорічну ніч. Можна обрати тканини з об’ємними малюнками, принтами та яскравими узорами. Для приталених суконь будуть пасувати зачіски із зібраним волоссям.
 

B L A C K   N O I R

Маленька чорна сукня з блискучих паєток стане чудовий вибором, щоб зустріти рік червоної Вогняної Мавпи, яка дуже полюбляє усе барвисте та мерехтливе. Доповніть образ біжутерією та хутром.
 

ВЕСЕЛОГО   ТА   НЕЗАБУТНЬОГО   НОВОГО 2016  РОКУ !
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше