8 ідей, як застилізувати взуття сабо

26 листопада 2023
Редакція

Сабо повернулися до нас із 90-х і стали справжнім трендом осені та зими. Вони викликають у нас ностальгію. Зізнавайтеся, заглядалися на них? Але… не знали, як стилізувати? Розказуємо.

1. Костюм і сабо в тандемі

Ви зараз думаєте, як можете в цьому виглядати модно? Якщо подумати, ми звикли носити костюми з високими підборами, але потім сталася модна революція, яка дозволила носити їх і з кросівками та іншим зручним взуттям. Сабо — це нові кросівки, оскільки вони ідеально поєднуються з костюмами. 

Як вам таке модне рішення? Ви можете вибрати сабо жіночі того ж кольору, що й ваш костюм, який є нашим особистим фаворитом. Крім того, бежевий костюм із чорними сабо має чудовий вигляд та добре поєднується.

2. Колір-класика

Червоний — це яскравий колір, який можна делікатно поєднувати з чорними штанами та сорочкою. Або ви можете піти на більш сміливий крок і поєднати яскраві червоні сабо зі спідницею та сорочкою, але не забудьте про пояс, щоб підкреслити вашу талію. Щоб завершити образ, додайте сумку з тваринним принтом. Якщо шукаєте повсякденне шикарне вбрання, обидва образи будуть чудовими.

3. Сабо з хутром, щоб було тепло

До кінця осені та взимку в більшості мерзнуть ноги. І все, що ми хочемо робити, це тримати їх у теплі якомога довше. Ось чому сабо з хутром — це розумний вибір. Ви можете поєднати їх зі спідницею та підібрати хутряну куртку, щоб підкреслити тему хутра. Щоб створити простіший образ, виберіть джинси та довгий кардиган, аби укутатися та зігрітися. Хутряні сабо є яскравими та дуже зручними, якщо вам швидко мерзнуть ноги. Проте переконайтеся, що хутро штучне. Пам’ятайте, що не потрібно мучити тварин, щоб мати гарний вигляд та бути в теплі.

4. Двоколірний або однотонний

Ще один стильний спосіб носити сабо в холодну пору — одягнути двоколірне вбрання. Наприклад, чорно-біле вбрання з білими або чорними сабо. Крім того, ви можете вибрати однотонний образ, як-от повністю білий. Будь-який із двох варіантів — чудовий спосіб носити ваші сабо восени.

Між іншим, ви знали, що сабо чоловічі — теж дуже популярні? Чоловіки люблять їх за зручність та комфорт, а ще їх дуже легко стилізувати, якщо знати кілька секретів :)

​​5. Повернення до основ: сабо та джинси

Якщо ви все ще не знаєте, як стилізувати сабо, поверніться до основ і поєднуйте їх із джинсами, як у 70-х. Ви можете вибрати джинси-кюлоти, які дуже модні зараз, і сорочку. Ще один вид джинсів — це широкі штанини, які можна стилізувати за допомогою светра. Коли ви поєднуєте широкі джинси з сабо, видно буде лише передню частину сабо, оскільки широкі джинси дуже довгі. Крім того, ви можете вибрати повний джинсовий образ, який, безсумнівно, виглядатиме модно, оскільки денім на денімі завжди буде актуальним

6. Буде тепло

Коли погода стає холоднішою, ми пропонуємо поєднувати ваші сорочки та штани з сабо та шкарпетками. Поліція моди категорично проти шкарпеток і босоніжок, але шкарпетки і сабо? Затверджуємо! Це виглядає зручно, тепло та стильно, тому немає причин, чому б вам не стилізувати їх у такий спосіб.

7. Повністю чорне вбрання

Немає нічого важчого, ніж повністю чорний ансамбль. Носіння всього чорного, як правило, означає невисловлену демонстрацію домінування, незалежно від того, чи це крихітна чорна сукня, чи чорні штани з коротким топом у тон. Доповніть повсякденний ансамбль чорними шкіряними сабо. Намагайтеся, щоб ваші аксесуари поєднувалися. Сережки, ремінь, сумка та сабо можуть мати відблиски золота, які виділяються на тлі чорного, додаючи нотку витонченості.

8. Щось про класику

Блейзер великого розміру зберіг всю свою початкову привабливість після буму популярності 2020 року. Можливо, навіть набрав більше обертів. Носіння піджака великого розміру з будь-яким одягом може створити ідеальний діловий повсякденний вигляд, оскільки він легко адаптується та виглядає стильно. Доповніть легке коричневе пальто сабо на підборах. Ваш робочий повсякденний одяг виглядатиме піднесено, якщо ви одягнете привабливі блакитні сабо, які також забезпечать комфорт у будь-якому випадку.


Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше