70% знижки, цікаві акції та лотереї від українських брендів

2 вересня 2016
Vita.
Чималі знижки, унікальні акції та цікаві пропозиції – українські бренди продовжують sale-лихоманку. Не зволікайте, а поспішайте придбати якісну, стильну та оригінальну річ українського виробництва за приємною ціною. 

Cucheryachi

Молодий український бренд Cucheryachi виготовляє одяг для дорослих і дітей з органічних, натуральних тканин. Родзинка стилю - штучно зістарений льон, з якого виготовлена літня колекція. Якщо вам подобається романтика, шарм, яскрава індивідуальність, то цей стиль спеціально для вас.

На вас чекає велика 60% знижка від бренду на всі вироби літньої колекції. 
 

На фото: Стильна лляна сукня
Стара ціна: 1500 грн
Нова ціна: 600 грн

Pakhtusova

Одеський бренд Pakhtusova заснований молодим талановитим дизайнером Вікторією Пастуховою в 2015 році. На створення власного одягу її надихнули ідеї та мрії з дитинства, чим дизайнер доводить, що мрії збуваються. Адже кожна маленька дівчинка мріяла шити вбрання для своїх ляльок. Присутність унікальних деталей ручної роботи підкреслює неповторний образ і стиль кожної речі, створеної з любов'ю.

На кожного покупця чекає чудова знижка 70% на казкове вбрання від бренду Pakhtusova.
 
На фото: топ з баскою, 100% котон, в наявності в чорному і білому кольорі
Стара ціна: 1200 грн
Нова ціна: 400 грн 

MAGNETIC

Цей молодий український бренд жіночого одягу заснований в 2015 році. Унікальний стиль його полягає в тонкій грі сучасних трендів і витончених пропорцій, натхнених романтикою і жіночою сексуальністю. Саме вони лягли в основу кожної моделі. Поєднання одночасно простих і складних образів, комфорту і витонченості та оригінальності - основне завдання дизайнерів бренду. Одяг від MAGNETIC створений для дівчат і жінок з вишуканим смаком, яскравою індивідуальністю і з власним баченням моди.

Вигідну 70% знижку на власні вироби пропонує бренд MAGNETIC - не зволікайте!
 

На фото: Стильна сукня
Стара ціна: 1800 грн
Нова ціна: 540 грн

GRASS

GRASS - це український бренд модного жіночого одягу для життя у великому місті. Саме тому стиль компанії свіжий і природний, динамічний і яскравий, надихає бути модною і, при цьому, завжди залишатися собою. GRASS випускає сезонні колекції - весна, літо, осінь і зима - які відображають тенденції світу моди. А також щомісяця сезонні колекції поповнюються новими надходженнями.

Поспішайте скористатися приємною знижкою від бренду та придбати вподобану річ із 70% знижкою.
 

На фото: Унікальний топ
Стара ціна: 590 грн
Нова ціна: 209 грн


 
Окрім вигідних знижок українські виробники пропонують чимало цікавих акцій, лотерей та пропозицій. Зігравши в одну з таких лотерей, можна не просто добре заощадити, але й перевірити свою вдачу. Нехай вам неодмінно пощастить!

OZDOBA

Молода українська марка яскравих та унікальних прикрас та аксесуарів, які мають душу. В асортименті бренду OZDOBA є сумки, кепки, головні убори, сережки, чокери, брошки та ще багато чого цікавого. Всі вироби неповторні та виготовлені вручну.

Бренд пропонує всім покупцям взяти участь в акції: Витягніть знижку від 10% до 50% зі скриньки. Знижка поширюється на весь асортимент прикрас весняно-літньої колекції.
 

1+1 = 3

CAPE

Cape – молодий український бренд з виготовлення кейпів і полегшених пальто, який стрімко завоював любов модниць. Унікальний крій, широка палітра кольорів та універсальний стиль – це особливість бренду Cape, який допоможе вам створити ваш неповторний образ. 

Лише зараз при купівлі двох кейпів – ви отримуєте третій у подарунок.
 

Знижка за фото або репост

Vanilla Pajamas 

Це молода, динамічна українська марка, яка спеціалізується на випуску високоякісних жіночих та чоловічих комплектів білизни для сну. Піжами від Vanilla Pajamas втілюють всі існуючі рішення сучасного модельного асортименту. Це веселі, яскраві та зручні вироби для справжніх сучасних модниць, які люблять комфорт. 

Бренд пропонує цікаву акцію: Зробіть фотографію у фотозоні бренду на маркеті "Всі. Свої", відзначте маркет на фото і отримайте додаткову 10% знижку.
 

2 за ціною 1

TM Motrya 

Українська марка жіночого одягу MOTRYA є ще зовсім молодою на вітчизняному ринку, але уже здобула прихильність у багатьох українських модниць. Бренд впевнено доводить той факт, що українське може бути яскравим, стильним та якісним. Одяг від MOTRYA створений для милих, тендітних мрійниць та романтичних натур. Саме тому в асортименті переважають сукні та спідниці різної довжини та фасонів. Саме вони додають представницям прекрасної статі жіночності та елегантності. А це ті якості, які завжди залишаються поза часом і не втрачають своєї актуальності. 

Акція від бренду: 2 сукні за ціною однієї. Всього 325 грн за кожну.
 

Знижка на другу річ

Alpha Bravo Club

Alpha Bravo Club – це молодий український бренд європейської якості для всіх, хто закоханий в небо. Сукні, футболки, комбінезони, бомбери, кепки та ще багато цікавого та якісного одягу, який допоможе вам створити унікальний образ. 

Акція від бренду: При купівлі чоловічого поло від Alpha Bravo Club на другу чоловічу річ діє знижка 30%.
 

Подарунок за покупку

Lichi

Молодий одеський бренд Lichi створює стильні та яскраві моделі жіночого одягу. Всі вироби виготовлені з натуральних тканин високою якості, які дарують комфорт під час носіння.

Кожному покупцеві за кожну покупку – в подарунок фірмова шапочка від бренду.
 
 
Скористатися цими пропозиціями, а також познайомитися з виробами цих брендів ви зможете, завітавши цими вихідними, 3 і 4 вересня, на маркет "Всі.Свої. Великі знижки" в Одесі, котрий відбудеться на стадіоні "Чорноморець" (вул. Маразлієвська, 1) з 10:00 до 20:00.

Вхід вільний.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше