7 трендів на окуляри 2024 року

11 лютого 2024
Редакція

Добре відома істина, що окуляри сонцезахисні оптом — це аксесуар, який завжди потрібно мати під рукою. Вони не тільки стильні, але й допомагають захистити очі від шкідливих сонячних променів — що влітку, що в холодну пору. Купити собі такі й проконсультуватися щодо вибору можна в магазині Міс Аоліз. Нова колекція — уже на їхньому сайті! 

Зверніть увагу, що магазин спеціалізується на постачанні оптом. Тут ви можете придбати окуляри за демократичною ціною.

Великі, барвисті та химерні — ось кілька слів, якими ми б схарактеризували трендові окуляри  2024 року.

1. Сонцезахисні окуляри Shield

Подобається нам це чи ні, але ми не можемо уникнути моди початку 2000-х. Однак раді, що ще один такий аксесуар повернувся. А саме сонцезахисні окуляри shield. Оновлення 2024 року мають більші розміри та чистіші лінії, ніж їхні попередники. Такі моделі, зокрема, полюбляє носити Джей Ло.

2. Спортивні окуляри

Спортивні сонцезахисні окуляри знову в тренді. Останній набув популярності в останні кілька років і тепер є основним елементом гардероба. Оновлені версії таких окулярів мають класичний стиль зі спрощеними, проте все ще модними лінзами. Забудьте про традиційні спортивні окуляри, які ви можете носити лише для велосипедної прогулянки чи бігу. 

3. Ретро-тоновані лінзи

Цього року ми всі знову полюбимо атмосферу 70-х. Ця ретро-палітра кольорів включає теплі жовті, землисто-коричневі та сині відтінки. Градієнтні відтінки також у тренді серед силуетів.

Тоновані лінзи мають зовсім інший вигляд, ніж темні. Вони не тільки виділяють ваші очі, а також привертають увагу до всього обличчя. 

4. Класичні чорні окуляри

Усі чорні сонцезахисні окуляри — ідеальний аксесуар для будь-якої діяльності. Класичні чорні відтінки універсальні, вічно прохолодні і ніколи не набридають. Ми бачили все: від тонкої металевої оправи до темних великих лінз.

5. Оправа «котяче око», або «Арлекін».

Які сонцезахисні окуляри є найбільш позачасовими? Це класичне котяче око. Оправа «котяче око», спочатку відома як оправа «арлекін», була натхненна химерними краями традиційних масок Арлекіна. Прагніть до вишуканих, гладких ліній 2024 року.

Ми часто бачимо саме таку форму окулярів в акторок Ешлі Парк і Лілі Коллінз. З виходом останнього сезону на Netflix «Емілі в Парижі» такі моделі окулярів стали популярними. Актори серіалу не цураються поєднувати шикарний паризький стиль зі сміливими американськими трендами.

6. Оновлена форма «авіатор»

Один стиль, який, здається, не зникає, — окуляри-авіатори. Якщо ви коли-небудь не матимете здогадок, яка форма сонцезахисних окулярів у тренді, покладіться на класику. Ви знайдете традиційні дротяні оправи в стилі 80-х із краплеподібними лінзами, а також новіші, унікальніші модифікації для 2024 року.

7. Екофрендлі окуляри

Багато компаній допомагають нам споживати більше екологічно чистих продуктів 2024 року. Екофрендлі окуляри цього року є надзвичайно популярним і ефективним способом захисту ваших очей.

Є багато сонцезахисних окулярів, виготовлених з екологічно чистих матеріалів, які підлягають перероблюванню. Усе більше виробників зосереджуються на використанні процесів і матеріалів, які зменшують викиди CO2. А зелені відтінки — це тренд окулярів, який завжди буде в моді!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше