7 секретів стилю від Жаклін Кеннеді, які не підвладні часу

15 червня 2016
Cikavoznaty.com.ua

Жаклін Кеннеді завжди виглядала дуже стильно і елегантно. Її образи актуальні і зараз. Пропонуємо кілька стильних прийомів, які вона використовувала. 

1. Використовуйте різноманітні шарфики з принтами

Один із найбільш живучих аксесуарів, що асоціюється із Жаклін Кеннеді – це шовковий шарф із візерунком. Вона часто пов’язувала косинкоподібні шарфи навколо шиї або вдягала на голову, особливо під час прогулянок на свіжому повітрі та на відпочинку. Для свіжого класичного образу обмотайте яскравий шарфик навколо шиї або накиньте його на плечі так, щоб він вільно спадав донизу, та зробіть акуратний вузлик на рівні грудей.

2. Класична пряма сукня або сукня-футляр – це безпрограшні варіанти

Жаклін часто покладалась на два види суконь – футляр і пряму. Ці фасони завжди актуальні та підходять практично будь-якому типу фігури. Футляр зазвичай має трохи підкреслену талію, а пряма сукня вільно спадає від плечей, чим приховує всі маленькі недоліки. Перша леді часто обирала сукні з оригінальним декольте або прикрашала їх перлинами та вишивкою. Підберіть вдалу пару сандалів або класичні лодочки та матимете образ, що підійде як для офісу, так і для коктейльної вечірки.

3. Ніколи не виходьте з дому без сонцезахисних окулярів

Для завершеного образу та спокійного відпочинку Жаклін завжди тримала під рукою пару темних окулярів. Вона надавала перевагу заокругленій формі та окулярам oversize, переважно чорного кольору.

4. Спробуйте монохромний образ

Коли Жаклін була першою леді, вона часто обирала прості класичні образи, які дуже легко зібрати з окремих деталей. Хоча вона і вправно використовувала палітру пастельних кольорів, але із ними треба бути дуже обережними – їх важко з чимось комбінувати. Ви можете експериментувати із темнішою кольоровою гамою: чорним, темно-червоним та зеленим. Монохромний образ створить вертикальне кольорове обрамлення вашого тіла і зробить ваш силует довшим та стрункішим.

5. Не забудьте про легкий літній стиль

Навіть якщо ви досі не на вечірці на шикарній яхті, все одно можете користуватися секретами Кеннеді для своїх літніх образів. Вона обожнювала безрукавки на кнопках, блискучо-білий і пастельні кольори, яскраві квіткові та строкаті принти. На більшості фотографій вона вдягнута у білі брюки та сорочку пастельного кольору – нема нічого простішого за це!

6. Коли сумніваєтесь, обирайте білий і чорний

Запізнюєтесь на роботу й мусите збиратися дуже швидко? Знову згадайте стиль Жаклін та вдягайте чорне і біле. Вона дуже часто одягала білосніжні штани та чорну футболку або навпаки. Це ж поєднання вона використовувала із поясами на сукнях і у комбінаціях сорочка-жакет.

7. Тримайте своє волосся на висоті

У прямому сенсі! Найбільше популярності пишним зачіскам в 60-х принесла саме перша леді. Під сучасний жакет обирайте президентську зачіску. Для цього висушіть волосся і накрутіть на широкі термобігуді, тримайте їх мінімум 40 хвилин. Збризніть бігуді невагомим лаком для волосся і тільки після цього знімайте їх. Збийте волосся руками, трохи помахайте ним вверх і вниз і вкладіть так, як вам подобається.

Від CIKAVOZNATY.COM.UA

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше