7 секретів енергійних жінок, які не втомлюються

21 квітня 2016
Cikavoznaty.com.ua

Є жінки, які зранку йдуть на тренування, після цього, як кролик-енерджайзер із реклами, відвозять дітей до школи, працюють до 7 вечора, встигають приготувати вечерю, і навіть ведуть свій блог! Хочете дізнатися, як їм це вдається? Візьміть на замітку кілька їхніх секретів і будьте такими ж активними і вправними, як вони.

1. Вони тренують своє тіло

Зазвичай, коли вам дуже хочеться спати, ранкова зарядка – це те, що ви ігноруєте в першу чергу. Але вправи, особливо якщо це перше, що ви робите після пробудження, значно піднімають рівень енергії та допомагають боротися зі стресом. Притоку енергії сприяють наші найліпші друзі - ендорфіни.

2. Вони дивляться відео з котиками

Науковці кажуть, що найліпшим способом побороти післяобідню сонливість є перегляд кількох коротеньких веселих відео. Цього вистачить, щоби поновити енергетичний запас та підвищити продуктивність.

3. Вони фокусуються на тому, чого хочуть досягти

Весняні канікули в Греції або піца ввечері в п'ятницю… Рівень вашої енергії моментально реагує на події (навіть незначні), від яких ви у захваті. Вирахуйте, яких моментів ви не можете дочекатись впродовж дня, і постійно думайте про досягнення бажаного результату. Тоді кожне завдання буде виходити швидше і краще.

4. Вони полюбляють прогулянки

Навіть якщо це кількахвилинна пробіжка в магазин за дієтичною колою. Зміна звичного сценарію та трохи свіжого повітря мають значення та зменшують шанси того, що ви почнете засинати на ходу посеред робочого дня.

5. Вони виділяють час на себе

Неважливо, чи це півторагодинна ванна з бульбашками, чи 20 хвилин, проведені за читанням книжки. Енергійні жінки регулярно роблять щось тільки для себе - не для дітей, не для керівника і навіть не для чоловіка! Це найліпший спосіб відновити вашу природну енергію.

6. Вони п'ють багато води

Дієтологи радять пити мінімум 30мл чистої води на 1 кг ваги впродовж дня. Це дасть вам більше енергії, ніж 5 чашок кави. І це не жарт.

7. Вони можуть від’єднуватись

Дуже часто ми у всьому звинувачуємо блакитне світло екранів, електронні листи та постійно спливаючі вікна з рекламою. Дійсно, безперервне використання сучасних технологій може призвести до швидкої стомлюваності та зниження життєвих сил організму. Тож іноді треба від них відмовлятись. Якщо ви увімкнете таймер, то будете вражені, як багато можете встигнути, просто ігноруючи мобільний телефон.

Від CIKAVOZNATY.COM.UA

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше