7 причин наважитись на плазмотерапію волосся

24 квітня 2024
Редакція
  1. Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.

Майже кожен лікар звертає увагу як чоловіків, так і жінок на процедуру плазмотерапія волосся, що входить в більшість ефективних протоколів лікування, терапії та профілактики випадіння волосся. У чому секрет дієвості процедури та в яких випадках вона актуальна?

Суть плазмотерапії

Плазмотерапія шкіри голови — це достатньо ефективний метод лікування захворювань волосяних цибулин, випадіння волосся та стимуляції росту нових фолікулів. Він розроблений на основі використання власних відновлювальних ресурсів організму, а саме плазми крові пацієнтів, що збагачена тромбоцитами. Невеликими обʼємами на комфортну глибину спеціаліст підшкірно вводить плазму по всьому периметру шкіри голови. З моменту потрапляння в структури шкіри та волосся плазма сприяє якісному та тривалому оздоровленню фолікулів.

7 причин зробити процедуру 

  1. Уповільнення процесу випадіння волосся з мінімізацією витрат волосків. З проблемою облисіння зустрічається майже кожен третій пацієнт. Оскільки стадії алопеції бувають різні, то трихолог може вносити плазмотерапію в протоколи лікування випадіння волосся різної інтенсивності.
  2. Профілактика випадіння волосся. Вік — не найкращий друг для збереження гарної зачіски, її густоти та здорового блиску. З роками пацієнти втрачають до 30% волосяних фолікулів, що більше не продукують появу нових волосків. Плазмотерапія шляхом покращення кровообігу шкіри голови, пришвидшення обміну речовин на клітинному рівні стимулює кожну волосяну цибулину до пробудження та активної фази росту.
  3. Лікування хвороб шкіри голови. Після курсу плазмотерапії нормалізується робота сальних залоз, зникають грибкові інфекції та себорейний дерматит більше не турбує пацієнтів. Як бонус: усунення надмірної жирності голови, а значить — комфорт у догляді.
  4. Підготовчий етап до трансплантації волосся. Інʼєкції плазми доволі якісно підвищують ресурс кровоносних судин, покращують кровообіг, активізують місцевий імунітет, роблять шкіру щільною, пружною, що забезпечує швидке загоєння після трансплантації фолікулів. 
  5. Терапія лупи. Відмерлі частини епітелію приносять значний дискомфорт пацієнтам, що борються з лупою. Плазма крові здатна запустити процес регенерації шкіри та волосяних фолікулів, завдяки чому відбувається якісне та швидке оновлення волосяного покриву.
  6. Як етап догляду, що замінює значні витрати на салонні процедури, натомість абсолютно природно активує ріст кожного волосяного фолікула.
  7. Покращення якості волосся та збільшення природної густоти.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше