7 порад для здорового вигляду шкіри

10 березня 2024
Редакція

Уважний догляд за шкірою обличчя важливий у будь-яку пору року. Щоб шкіра віддячила вам здоровим станом, маємо кілька порад, які допоможуть у догляді. А щоб зберігати всю необхідну косметику під рукою, радимо зручні косметички. Їх можна придбати тут: https://biodea.ua/kosmetichki/.

 1. Очищення

Ретельне очищення — це базова дія, яку повинен виконувати кожен. Почніть і закінчуйте свій день очищуючи шкіру. Як варіант. використайте ніжну, зволожувальну пінку чи гель для видалення бруду та домішок, які накопичуються на вашій шкірі протягом дня. Чисте полотно є важливим для ефективного догляду за шкірою.

2. Використовуйте продукти, багаті антиоксидантами

Включіть продукти догляду за шкірою, багаті антиоксидантами, як-от вітаміни А, С та Е. Антиоксиданти допомагають нейтралізувати вільні радикали, що виникають через забруднення, запобігаючи пошкодження клітин шкіри та передчасного старіння. Існує безліч сироваток для обличчя, які наповнені антиоксидантами і творять чудеса зі шкірою.

3. Захистити від сонця

Сонцезахисний крем — це не лише потреба у сонячні дні. Навіть у похмурі дні шкідливі УФ-промені можуть проникнути через хмари. Пам'ятайте, що сонцезахисний крем — ваш найкращий друг цілорічно. Виберіть сонцезахисний крем широкого спектра з високим SPF, щоб захистити шкіру як від UVA, так і від UVB променів. Він не тільки запобігає лихим променям сонця, але й діє як бар'єр проти забруднювачів навколишнього середовища.

4. Зволоження — ключ до гарної шкіри

Забруднення можуть позбавити шкіру її природної вологи, залишаючи її сухою, зневодненою та тьмяною. Зволожуйте шкіру зсередини — пийте багато води та використовуйте якісний зволожувальний крем. 

5. Відлущуйте регулярно, але обережно

Відлущування допомагає видалити мертві клітини шкіри та очистити пори, що дозволяє вашій шкірі дихати. Це абсолютна необхідність у догляді, оскільки частинки пилу, як правило, засмічують пори. Але не перестарайтеся. Вибирайте ніжний пілінг, який відповідає вашому типу шкіри, і включіть його у свою рутину не більше 1-2 разів на тиждень.

6. Створіть захисний бар'єр

Забруднення, як правило, шкодить природному бар'єру вашої шкіри, що призводить до проблем. Подумайте про використання захисного бар'єрного крему або сироватки, яка діятиме як щит проти забруднення. На ринку є кілька продуктів, що містять активні інгредієнти, які відновлюють шкірний бар'єр.

7. Не недооцінюйте здорову збалансовану дієту

Здоров’я вашої шкіри залежить від того, що у вас всередині. Здорова дієта, багата антиоксидантами, вітамінами та омега-3 жирними кислотами, сприяє хорошому загальному здоров’ю шкіри. Включіть багато фруктів, овочів та продуктів з високим вмістом антиоксидантів. А також не забувайте пити достатньо води.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Володимир 11 березня 2024
Усі поради за доглядом шкіри оличчя корисні і дієві. Маю додати, ще одну пораду: Навмисне корчення гримас з напруженням окремих (а краще усих ) мьязів обличчя, заезпечуэ пружність мьязів, а звідси і пружність шкіри.
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше