7 ознак, що ви зустрічаєтесь з хорошим хлопцем, а не з кретином

16 жовтня 2014
Редакція
Знайти хорошого чоловіка - це як занайти зручні туфлі чи ідеальний секс, майже неможливо. У великих (і не дуже) містах жінки страждають через класичний випадок співвідношення "кількості та якості": їм трапляються безліч чоловіків, але жодного гідного захоплення чи, бодай, поваги.

Вже з першого речення, повідомлення чи посту в Instagram, ми зазвичай чітко розуміємо, який він, а ймовірність того, що він чарівний, приємний, милий хлопець, прирівнюються до нуля.

Ми чекаємо того неминучого моменту, коли він покаже своє істинне лице, розкриє справжні мотиви. Зовнішні риси хорошого хлопця зникнуть безслідно, а натомість з’явиться справжній кретин.

Як полюванню в дикій природі, ми навчилися пристосовуватися до нашого середовища і захищати себе від нападу таких кретинів і плейбоїв. Ми навчилися розуміти знаки, відзначати місця, яких бажано уникати, і помічати ретельно замасковані пастки, в які раніше так наївно потрапляли.

Ми вміємо розпізнавати небезпеку простого через запах одеколону і читаємо між рядків фрази пікапу. Ми сильніші, ніж раніше, і не будемо обдурені знову.

Однак, як тварина, над якою занадто довго знущались, нам важко повірити, коли з'являється хтось насправді хороший і вартий уваги. Ми швидко кусаємо будь-яку руку, яка намагається доторкнутися до нас. Ми травмовані, в синцях, позбавлені нашої енергії та віри в людство.
 
Ми, як правило, настільки насторожені, що готові фактично на частини рвати всіх, хто намагається приблизитись до нас. Хоча цей еволюційний механізм захисту може допомогти вберегтися від усіх цих ловеласів, кретинів і бабіїв, він також не дозволяє нам довіритись хорошому чоловіку.

Тому, який не намагається заподіяти нам біль, а хоче дати любов і шану, якої ми так жадаємо. Вони приходять в наше життя, щоби бути нашими партнерами, дарувати нам романтику, стати нашими "принцами на білому коні".

Нам складно побачити хороше, тому що ми завжди шукаємо щось погане. Ми так швидко класифікуємо чоловіка по одній лише характеристиці, що навіть не даємо йому шансів проявити себе і довести, що він за межами групи.

Та якщо ви натрапили на хорошого хлопця, ви знайшли щось значно більше, ніж просто чоловіка. Ви знайшли джентльмена. Ви знайшли ці ідеальні туфлі, цей запаморочливий секс і майже все інше, що так довго шукали.

Отже, для всіх жінок, які зустрічаються або думають про чоловіка, ось явні ознаки того, що він справді хороший хлопець, а не просто замаскований кретин.

Він питає, а не тільки відповідає на запитання


Хороший хлопець хоче дізнатися про вас все. Він не вигадує надумані запитання, які змусять вас почуватись настільки комфортно, що ви ляжете з ним одразу у ліжко. Він питає те, що генерується з реальної розмови.  

Він досліджує і розмірковує, допитується і йому мало. І, звичайно, ознака того, що ви знайшли ідеального хлопця, - це те, що він пам'ятає ваші відповіді навіть через кілька побачень.

Він промовляє ваше ім'я, а не тільки шепоче вам на вушко


Зазвичай ми не використовуємо імен у сучасному світі інтрижок, оскільки забуваємо їх ще до "другого знайомства". Послухайте, як хлопець промовляє ваше ім'я, і ви зрозумієте, що він не просто хоче попросити вас, нагадати йому зранку як вас звуть.

Сьогодні ми найчастіше користуємось різними вигаданими іменами. Тому ваше ім'я  - найприємніше, що він може сказати вам.

Він відкриває двері, й ніколи не закриває їх


В метафоричному і буквальному світі дверей, хороший хлопець завжди відчиняє їх для вас. Чи це двері в його життя, чи в ресторан, куди ви пішли на вечерю, він завжди простягає руку.

Він не закривається, коли йдеться про щось особисте. Він відкритий для більшого, ніж просто розсувні двері перших побачень чи двері у спальню на одну ніч.

Він розпитує про вашу сім'ю, не приховує нічого про свою


Чоловіка налякати так само легко, як і жінку. Вони "майстри" втечі та мають багато особливостей, які стосуються території стосунків. Перша згадка про сім'ю, відносини або моногамію може налякати його і він дремене назад через всі ті двері, які щойно відкрив для вас.

Однак, хороший хлопець не тікає так легко. Він хоче бути з вами, хоче знати ваші недоліки і вашу сім'ю. Найголовніше, він не приховує важливі аспекти свого життя від вас.

Він тримає вас у незначній напрузі, але в жодному разі не змушує хвилюватись


Хороший хлопець повинен вміти підштовхнути вас, кинути вам виклик і, найголовніше, тримати вас у напрузі. Тому що немає нічого кращого, ніж чоловік, який знає, як використати ваші образи проти вас. Але, звісно, він завжди поряд, щоб навести лад, коли все зайшло занадто далеко.

Він знає, що "добре" не завжди означає "добре", навіть якщо легше в це повірити


Хороший хлопець не намагається закінчити сварку простими трюками чи грою слів. Він не ігнорує ваш біль, а бере до уваги непомітні знаки і відмовки, і розуміє, що щось не так. Він знає, що "добре" не завжди означає "добре", і буде намагатись зрозуміти ваш справжній стан, незважаючи на всі ваші спроби продемонструвати, що "все в порядку".  

Він не намагається стати центром вашого всесвіту, а просто робить ваш світ кращим


Дуже просто "вирвати" когось з його життя і у помістити у ваше. Хороший хлопець поважає все, що було у вас до нього, і не намагається вирвати вас із звичного середовища.

Його не лякає ваша кар'єра, друзі чи дивні захоплення, він поважає їх. Він - найкраще, що могло прийти у ваш світ, навіть якщо ніколи не стане його центром.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Василь Василь 16 жовтня 2014
відколи чоловіки помінялися з жінками ролями, перш ніж говорити про таких ідеалів для себе, потрібно спочатку подумати чи ви взагалі достойні такого хлопця/чоловіка. Я не ставлю хрест на те що знайти хорошого хлопця неможливо, але доки не доведеш що ти дійсно вартий таких відносин, доти ця ідеальна людина буде недоступною.
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше