6 трендів цієї весни

27 березня 2024
Редакція

Весна не просто стукає у вікно, а майже буяє різними відтінками. Це чудовий час, аби оновити свій гардероб. Знаємо, що іноді важко збагнути, на що варто звернути увагу в теплий сезон. Тому ділимося трендами, які пануватимуть в цей період.

1. Правильні аксесуари

Цей сезон не пропонує надто багато нових аксесуарів. Можна експериментувати з поєднаннями різних металів і текстур. Вічна класика — срібні сережки, делікатні намиста, яскраві чи спокійних відтінків браслети.

2. Міні

Сукні, спідниці, шорти та інші предмети короткої довжини створюють стильний аутфіт, що забезпечить вам свіжість у майбутньому сезоні весна/літо 2024. Зародившись у 60-х роках, цей тренд кілька разів повертався, ставши символом впевненості, сміливості та молодості в моді. Відомі світові бренди, як-от: Versace, Tom Ford, Gucci, Miu Miu, Chanel і Schiaparelli, продемонстрували цей тренд на подіумах під час Тижня моди 2024.

3. Настав час білизняного стилю!

Мереживо повертається, стаючи одним із найпопулярніших трендів весни/літа. Чуттєвість привернула увагу подіумів Тижня моди, а італійські бренди, як-от Dolce & Gabbana, включили спідню білизну у свої покази.

Тренд поширюється і на пляжний одяг: Chanel і Dries Van Noten продемонстрували суцільні купальники, що визирають з-під тренчів і твіду. 

4. Джинси — наше все

На Тижні моди в Нью-Йорку дизайнери повністю віддали перевагу деніму, представивши рисайкл-джинси, класичні штани, спідниці та корсети. Джинсовий тренд поширився на такі унікальні речі, як топи з бюстгальтерами із задньою кишенею та джинсові водолазки, прикладом яких є колекція LaQuan Smith, а також джинсові гаманці, що робить джинсовий образ з голови до п’ят ідеальним для SS24!

5. Тиха розкіш

Тиха розкіш — концепція у світі моди, котра цінує вишуканість й елегантність у стриманому мінімалістичному ключі. Це про вишукані, позачасові речі, а не яскраві предмети.

Спокійна розкіш відображається в чистому, невибагливому одязі та аксесуарах, уникаючи непотрібного ексгібіціонізму, водночас передаючи відчуття розкоші. Для цього стилю характерні високоякісні матеріали, чіткий крій і нейтральна колірна палітра.

Бренди, які прагнуть спокійної розкоші, уникають надмірностей, віддаючи перевагу позачасовій елегантності. Вони за функціональність та довговічність — за вироби, які витримують випробування часом як за стилем, так і за якістю.

6. Спецодяг

Стиль робочого одягу займає перше місце в трендах сезону весна/літо 2024 року. Він черпає натхнення з одягу, який носять у майстернях, на фабриках, фермах і в промисловості.

Цей стиль, що бере свій початок у функціональному та довговічному одязі робітників, значно вплинув на сучасну моду. Традиційний робочий одяг надає перевагу практичності, міцності та комфорту для важких фізичних завдань.

Комбінезони, зручні куртки, штани вільного крою, фланелеві сорочки, робочі черевики, часто виготовлені з міцних тканин, як-от денім або полотно.

Естетика робочого одягу відзначається простотою, функціональністю та довговічністю. Цей одяг зазвичай демонструє посилені шви, практичні кишені та невибагливий дизайн. Кольори схиляються до нейтральних і землистих тонів, що відображає практичне походження цього одягу.

Трендові кольори цієї весни

Небесно-блакитний

У центрі уваги літа 2024 року ніжний світло-блакитний відтінок, який додає нотку спокою.

Білий

Посівши центральне місце на італійських подіумах під час Тижня моди в Мілані та викликаючи хвилю захоплень у Лондоні, білий колір став трендом, особливо підкресленим яскравими сукнями JW Anderson.

Лавандовий

2024 року лавандовий залишається сильним претендентом на подіумах тижня моди 2024 року, пропонуючи затишну та шикарну естетику.

Червоний

Бувши чуттєвим і яскравим кольором, червоний стає найкращим вибором для тих, хто прагне доповнити свій образ енергією.

Його універсальність дозволяє легко поєднувати як із яскравими, так і з нейтральними кольорами, що робить його популярним не тільки серед моделей одягу, а й серед аксесуарів.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше