6 порад щодо догляду за волоссям

20 березня 2024
Редакція

Не секрет, що здорове волосся — результат тривалого догляду та турботи про шкіру голови. Маємо для вас кілька порад, які зроблять вашу рутину більш стабільною та принесуть хороші результати. А якщо ви прагнете змін, професійна фарба для волосся від ArtAlex допоможе втілити ваше бажання в реальність, при тому збереже здорове волосся. А консультанти онлайн-магазину дадуть відповіді на всі запитання та допоможуть обрати відтінок, який вам пасуватиме.

1. Розчешіть волосся перед душем

Незалежно від текстури, важливо, щоб волосся не було сплутаним, перш ніж вимивати його. Коли ваше волосся мокре, воно набагато вразливіше до ламкості, тому найкраще видалити вузлики та клубочки, поки воно ще сухе. Це також допоможе розподілити засоби для догляду коренів до кінчиків, поки ви його миєте.

2. Зволожуйте

Що стосується кондиціонера, зробіть всього лише 2 натискання, щоб продукт виконував свою роботу. Почніть з середини довжини і пропрацюйте до кінців, а потім поверніться до шкіри голови. Залиште свій кондиціонер на кілька хвилин, а потім обережно вимийте. До речі, придбати засоби догляду, як і фарбу для будь-якого типу волосся, можете зручно на сайті: https://artalex-market.com.ua/ua/.

3. Регулярно використовуйте маску для волосся

Зволожувальну маску для волосся або глибоко живильний кондиціонер рекомендуємо раз на тиждень, щоб зволожувати волосся. Якщо ви великий фанат сухого шампуню або електричних стайлінгів, можливо, вам доведеться використовувати маску двічі на тиждень, щоб уникнути сухого волосся та шкіри голови.

4. Пам’ятайте про ключові інгредієнти

Не всі шампуні однакові. Ми завжди рекомендуємо використовувати якісні засоби, якщо ви можете, оскільки вони мають активні інгредієнти та потрібні масла. Бренди, що продають у супермаркетах, часто мають суворі хімічні речовини, які висушують волосся і можуть дати вам лущення шкіру голови.

5. Збалансуйте прийоми їжі

Йдеться не лише про те, як зовні виглядає ваше волосся, а й те, що ви кладете у своє тіло. Ваше волосся в основному — це білок, тому вам потрібна збалансована дієта, наповнена амінокислотами, щоб зберегти його сильним і здоровим. Важливо їсти багато зелених листяних овочів та здорових жирів, а також пити багато води, щоб утримати ваше тіло зволоженим.

6. Зверніть увагу на температуру душу

Так, багато з нас люблять приймати гарячий душ, проте він насправді пошкоджує ваше волосся. Дуже гаряча вода дратує шкіру голови і послаблює волосся, коли те відростає. Спробуйте мити волосся в теплій воді та в кінці приймання душу. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Володимир 22 березня 2024
Гарні поради. Пораджу, ще використовувати, для оздоролення волосся безкольорову хну. Маски безкольороої хни з додаванням (кількох крапель) рациноввої олії - надають пухнастість волоссю. Гірчиця, яєчний жовток в цій масці прискорять ріст і надидуть блиск волоссю .
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше