6 палеток, які спростять вам життя

7 грудня 2023
Fashion Focus

Портативна, практична та наповнена достатньою кількістю відтінків для будь-якого випадку, хороша палетка завжди знадобиться у косметичці.
Ось деякі з найкращих, які можна мати під рукою.

1. Ambient Lighting Edit Unlocked Leopard Palette, Hourglass
Від шикарного футляра до приємних відтінків усередині, ця культова палітра не дарма є знаковою.
З її допомогою ви можете створити як легкий денний макіяж, так і більш інтенсивний вечірній - варіанти безмежні.

2. Pro True Love Eye & Cheek Palette, Revolution Beauty
Чудовий варіант для тих, хто хоче взяти з собою в дорогу щось компактне. Містить тіні для повік, рум’яна, бронзери та хайлайтери, ви можете використовувати її, щоб нанести макіяж на все обличчя одночасно.

3. Emotions of Nude, L'oreal
Цей продукт поєднав у собі дві ролі: палетку тіней для повік та рум'яна для обличчя. Містить шикарні та гармонійно підібрані кольори, серед яких є як ніжніші і світлі, так і насичено-глибокі відтінки, здатні витончено доповнити будь-який сформований образ.

4. Luxe Cheek & Highlight Palette, Bobbi Brown
Незалежно від того, чи хочете ви створити здоровий рум’янець, природний контур або золотистий димчастий ефект, ця палітра містить три приємні тони, які легко поєднувати для кількох різних образів.

5. All That Glitters Light Reflecting Cheek Palette, NARS
Ці відтінки не розроблені лише для однієї конкретної зони, тож ви можете використовувати їх, щоб надати рум’яна чи бронзи своїм щокам, або створити теплий димчастий ефект очей.

6. Backstage Eye Palette, Dior
З відтінками, що варіюються від мерехтливого бежевого та блідо-золотистого до темно-бордового, це ідеальна палітра, яка перенесе вас від макіяжу природних очей для різдвяного обіду в офісі до більш димчастої версії для коктейлю з дівчатами.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com