50 уроків життя від Регіни Бретт

13 травня 2016
Ірина Ваврик

Це книга, прочитавши яку, захочете продовження. Книга, яку за один вечір прочитати нереально! Після кожного прочитаного уроку в голові спрацьовує stop, який змушує ваші руки відкласти книгу і трохи подумати. Ви будете замислюватися, як же втілити черговий урок в життя. Шукатимете у своєму житті схожі випадки, аналізуватимете і співставлятимете. Книжка просто змусить вас діяти!


Автор цього шедевру – Регіна Бретт. Веде колонку у клівлендській газеті "Плейн Ділер". Народилася у 1956 році. Має наукові ступені бакалавра журналістики і магістра релігієзнавства. У 1986 році стала репортером, а з 1994 року веде свою колонку. За свої статті отримала безліч національних, регіональних і місцевих нагород. Це її перша книжка.

Неймовірному успіхові книжки Регіна завдячує… раку. Так, захворівши на рак, вона багато переосмислила. Боротися з важкою недугою було складно, та вона перемогла. У книзі – 50 уроків, яких її навчило життя. Вони компактні, короткі. Та в них стільки життя, стільки пережитого, що дух перехоплює. Книга допоможе вам зрозуміти, що:
 

  • життя занадто коротке, щоб марнувати його на образи;
  • не обов'язково брати гору в кожній суперечці. Поважайте чужу думку;
  • ви можете сердитися на Бога, за це Він на вас не образиться;
  • Бог ніколи не дає нам більше, ніж ми можемо витримати;
  • якщо стосунки мають бути таємними, вам не потрібні такі стосунки;
  • ви зможете витримати все, якщо не будете заглядати в майбутнє, а житимете сьогоднішнім днем;
  • ваше щастя залежить від вас, бо лише ви - директор власного щастя;
  • час лікує майже всі рани, лише дайте часу час;
  • найкраще - попереду.
     

І ще багато іншого. Просто варто розпочати читати і вчитися бути щасливими. Ця книга допоможе знайти і утримати щастя. 

Мене особливо захопив урок про друге дитинство. Всередині нас є усі роки, які ми прожили. Там є і трирічний малюк, якого вкусив собака. І шестирічна бешкетниця, яку мама загубила в супермаркеті. І шістнадцятирічна випускниця, яку ніхто не запросив на випускний бал. Усі вони живуть у нашому дорослому тілі, та варто комусь натиснути правильну кнопку, як котрась із цих дітей прокидається. Автор радить зазирнути у майбутнє і зробити все, щоби воно теж було щасливим. Для цього пропонує організувати для себе "дитячий майданчик" – щотижня робити щось, що б веселило дитину всередині вас. А далі – неймовірний перелік способів реалізації. Я половину з того точно робила у дитинстві!)))

Створіть вулкан із харчової соди й оцту.
Спочатку з’їжте десерт.
Пальцями розмалюйте старе простирадло.
Подивіться мультики в піжамі.
З’їжте перед сном кукурудзяні пластівці.
Назбирайте букет кульбаб.
Прочитайте смішні уривки з книжки на різні голоси.
Заховайтеся під ковдру і читайте при світлі ліхтарика.
Грайте в гру, не підраховуючи очок.
Купіть набір олівців на шістдесят чотири кольори і ні з ким не діліться.
Гуляйте під дощем без парасолі.
Прогуляйте роботу.

І багато-багато інших пропозицій). Зізнаюся, на перший погляд усе виглядало примітивно. Та коли я спробувала… То який урок ви вже прочитали? Давайте ділитися враженнями!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше