5 трендів осені 2023 року

14 серпня 2023
Редакція

Після блаженного літа, яке подарувало нам час у купальниках, сукнях та легких топах, невдовзі треба буде готуватися до повернення шарфів, светрів і теплих штанів у наш гардероб. І хоча ці основні речі осені є даністю, як щодо не дуже очікуваних образів, які, ймовірно, будуть домінувати? Читайте про головні модні тенденції цієї осені, які ми підготували спільно з інтернет-магазином виробника жіночого одягу Maritel.

1. Чисте задоволення

Вирізи все ще можуть бути частиною осіннього гардероба, але цього сезону ми бачимо трохи більш стриману версію в аутфітах. Незалежно від того, чи то сукня-крос із романтичними мереживними деталями, чи сітчастий топ на халтері, є багато способів створити жіночний образ. Зробіть його доречним для осені, додавши багатошаровість як знизу, так і зверху, і спробуйте поєднати шкіряну куртку з мереживною сукнею для дивовижного контрасту.

2. Низька посадка

До вподоби вам це чи ні, відродження 2000-х продовжується завдяки зростанню популярності джинсів із заниженою посадкою та штанів карго. Від джинсів до спідниць і штанів, низ із ширшими силуетами робить свій камбек, тоді як джинси з високою посадкою можуть знову відійти на другий план.

3. Це метч

Як і вирізи, комплекти в тон користуються популярністю в останні сезони. Комбінація верхів і низів надзвичайно універсальна. І це стосується різних стилів, як-от спортивний або офіційний. Цієї осені очікуйте, що літні комплекти поступляться місцем одягу на ґудзиках :)

4. Блейзери оверсайз

Цей тренд далеко не новий, але він знову стане домінувати в наших осінніх гардеробах, оскільки літні футболки ми змінимо на об’ємні блейзери. Подумайте про масивні рукави — як відсилання до чоловічого одягу, де сильні плечі, але спокійний крій.

Незалежно від того, виберете ви нейтральний чи сміливий відтінок, створіть для себе позачасовий та елегантний образ, поєднавши його з жіночною сукнею.

4. Шорти все ще тут

Довгі шорти, які закривають коліна, — це тренд, який багато хто не очікував побачити восени. Не має значення, чи то шорти-бермуди, які можна носити в офісі, чи більш повсякденний джинсовий образ для прогулянок у вихідні, довгі шорти все ще будуть шалено популярні. Версія довгих шортів 2023 року має більше різноманітності форми та довжину, ніж ми могли дозволити собі колись. Будучи довшими, вони є ідеальною осінньою альтернативою для такої незручної погоди.

СЯЙТЕ!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше