5 причин відвідати масштабний Kyiv Tea Festival

20 вересня 2023
Христина

Вважаєте себе поціновувачем чаю? Не уявляєте свій день без чашечки запашного зеленого чи насиченого чорного? Можете відрізнити дарджилінг від дахунпао чи навпаки нарешті прагнете розібратись у секретах та особливостях різних сортів? Або врешті-решт просто хочете насичено та смачно провести вихідні? Відповіді на всі ці питання — Kyiv Tea Festival, який відбудеться 23 та 24 вересня у галереї LAVRA. 

Kyiv Tea Festival — це все різноманіття чайного світу в одному місці, багаторічний досвід чайних експертів, десятки освітніх лекцій, сотні дегустацій та неймовірна атмосфера. 

5 причин відвідати Kyiv Tea Festival

Великий маркет чаю 

Понад 300 видів чаю з Японії, Індії, Шрі-Ланки, Тайваню, Кенії та навіть України. А ще — різноманітні аксесуари для заварювання та проведення чайних церемоній. 

Освітні лекції від провідних експертів 

Як правильно обрати той самий чай? Яким буває пуер та чому він настільки популярний? Як вирощують чай на українських плантаціях? Чому матча — це справжній метч, з чим його їдять та як подають? На ці та десятки інших цікавих тем виступатимуть чайні експерти та консультанти, виробники та експортери чаю, історики, фудблогери та знавці східної культури. 

Майстер-класи

Не просто обрати найсмачніший чат, але й створити власну унікальну суміш? Так, адже на Kyiv Tea Festival на вас чекатимуть різноманітні майстер-класи з купажування та вибору чаю, а ще — гончарства, малювання та інших творчих активностей. 

Куточок чайних майстрів 

Упродовж двох днів гостей фестивалю занурюватимуть у світ традиційних чайних церемоній. Видовище та відчуття, які неможливо пропустити!

Безплатні чайні дегустації 

На стендах учасників на вас чекають дегустації найрізноманітніших видів чаю.  

На TEAHOUSE Kyiv Tea Festival ви раз і назавжди зрозумієте, в чому різниця між пуерами і як обрати той самий, дізнаєтесь, в чому секрет матча, дарджилінгу, те гуань інь, дахунпао, навчитесь правильно заварювати, зберігати та міксувати чаї та багато іншого.

Деталі та квитки — за посиланням. Приходьте 23 і 24 вересня у галерею LAVRA, насолоджуйтесь атмосферою фестиваля та ставайте частиною чайної культури в Україні! 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com