5 причин купити ноутбук MacBook Air

22 серпня 2022
Редакція

Ви в пошуках ноутбука, але досі губитеся серед великого вибору в магазинах? Сьогодні поговоримо, чому Apple Macbook Air — чудовий варіант для покупки і підходить для роботи майже всім. \

[adSlot14]

1. Тривалий час автономної роботи

Однією з головних переваг MacBook Air є тривалий час автономної роботи. Під час тесту батареї ноутбука (the Laptop Mag Battery Test), що включав безперервне використання Wi-Fi, він протримався 14 годин. Це хороша перевага, якщо вам треба використовувати ноутбук весь день, не заряджаючи його знову. Варто зазначити, що час автономної роботи залежить від кількох факторів, як-от: 

  • використання програм; 

  • зовнішня температура.

2. Тонкий та легкий

Ще однією важливою перевагою MacBook Air є те, що він тонкий та легкий. Його товщина становить 1,72 см, а вага — 1342 грами. 

3. Дисплей

MacBook Air має роздільну здатність 2560X1600 з 4 мільйонами пікселів, що забезпечує дуже чітке зображення. MacBook Air 2018 має на 40 % більше кольорів, ніж його попередники. Текст теж видно виразно. Межі дисплея на 50 % тонші, що забезпечує краще відображення.

4. Внутрішня пам'ять

Ще однією перевагою MacBook Air є внутрішній SSD (як в 11-дюймової, так і в 13-дюймової моделі). Він має флеш-пам'ять на 128 ГБ. Це плюс, оскільки внутрішнє сховище на основі SSD означає, що швидкість і термін служби пристрою покращуються, оскільки воно в 25-100 разів швидше, ніж звичайний жорсткий диск. Це призводить до швидкої передачі файлів і скорочення часу завантаження. SSD також більш надійний.

5. Корисні програми

Деякі з цих застосунків є офісними програмами для підвищення продуктивності, як-от:

  •  Numbers.

  •  Pages.

  • Keynote. 

  • Notes.

  •  Calendar. 

  • Maps.

  •  Reminders. 

Також тут є відома програма для редагування відео iMovie і програма для створення музики під назвою GarageBand.

Тому якщо ви в пошуках хорошого помічника, радимо звернути увагу на цю модель.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше