5 простих методів виявити нещирих людей

5 грудня 2018
Vitaliy DeFranko
Буває так, що, на перший погляд, наймиліші,  відверті люди виявляються на практиці злісними і досить небезпечними. Їхня люб'язність і товаристкість — усього лише маска. Нам потрібні друзі, але іноді відчути різницю між справжніми і фальшивими людьми буває складніше, ніж здається. Особливо, якщо хочеться вірити в найкращі якості людей. Є кілька корисних порад, щоб визначити щирих і не дуже людей у вашому оточенні. Затямте їх.

1. Вони зрозуміють і підтримають будь-який ваш вибір

Справжні друзі зрозуміють і підтримають будь-який вибір, навіть якщо він іде врозріз з їхніми власними переконаннями.

2. Не звертають увагу на дивні речі

У кожної людини є примхи і дивні звички. Щирі друзі сприймають їх або просто не звертають уваги на різні забаганки.

3. Уміють пробачати

Усі роблять помилки. Справжні друзі завжди знайдуть в собі сили пробачити і зрозуміти ситуацію. Зрештою, всі ми лише люди.

4. Завжди на зв'язку, не зважаючи ні на що

Справжні друзі будуть залишатися на зв'язку, навіть якщо між вами значна відстань. Їм завжди є про що поговорити, вони готові вислухати і нічого не просять натомість. Лицеміри йдуть на кнотакт, тільки коли їм щось потрібно.

5. Стають частиною вашого життя

Це виражається в коротких посиденьках в кав'ярнях, дружніх зустрічах на спортивних майданчиках і спільно проведених вихідних. При цьому справжні друзі не бояться відкрити вам своє серце.
Щоб менше розчаровуватися і виключити з кола спілкування фальшивих друзів, необхідно знати особливості їхньої поведінки. Пропонуємо ознайомитися з 5 найбільш типовими ознаками нещирості.

1. Пасивно-агресивна поведінка

Це інструмент, яким фальшиві друзі послуговуються для досягнення власних цілей. Його дуже видно в прихованому глузуванні, яке замасковане під комплімент.

2. Відсутність відповідальності

Несправжні друзі обіцяють допомогти і зробити все можливе, але обов'язково підведуть. І таке може трапитися неодноразово. Причина — вони завжди зацікавлені тільки у власній вигоді і ніколи не визнають свою провину. 

3. Бажання бути в центрі уваги

Такі люди завжди чекають негайної допомоги в скрутних ситуаціях, але самі не прийдуть на поміч.

4. Плітки та чутки

Це очевидний прояв нещирості. Якщо так званий друг погано відзивається про інших людей у них за спиною, то подумайте, що він говорить про вас?

5. Прагнення домінувати

Фальшиві люди замість того, аби допомоги, завжди і у всьому хочуть перевершувати людей, яких називають друзями. Це виражається в багатьох речах і навіть в дрібних побутових ситуаціях.

Ну то що, ви вже знаєте, хто вам справжній друг?

Здійснено переклад.

Обкладинка - pinterest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше