5 правил підбору чоловічого взуття

24 жовтня 2022
Редакція

При виборі чоловічого взуття потрібно враховувати кілька основних аспектів. Сьогодні поговоримо про те, як краще підібрати туфлі чоловічі, щоб не прогадати.

Чому важливо купувати якісне взуття

Якісна пара туфлів — це інвестиція. Так, ви можете зекономити й купити дешеве взуття. Але воно:

  1. Швидко зноситься.
  2. Ви сприятимете поширенню сміття, і такі покупки не про свідоме споживання.
  3. Крім того, дешеве взуття завжди буде виглядати дешево.
  4. А ще це чергова трата грошей, бо в підсумку вам доведеться іти за новою парою.

Тому радимо вкластися у взуття, бо це не менш важлива частина гардеробу. Зазвичай якісне взуття — це класика, яку ви зможете носити кілька років. У магазині Intertop вам допоможуть підібрати класну пару під ваш запит.

Вибір правильного кольору

Вибір правильного кольору взуття — одна з найскладніших речей. Є два способи зрозуміти, що вам підійде. Ви можете вибрати або нейтральний колір, який підійде до максимальної кількості нарядів, або вибрати колір свого взуття з урахуванням вбрання, з яким будете його носити. Зазвичай чоловіки хочуть щось стильне та зручне.

Як правило, ви повинні вибирати взуття того ж кольору, що й штани, або темніше. Якщо ваше взуття світліше за штани, воно відверне увагу від найважливіших частин вашого вбрання.

Ще одним ключовим фактором у виборі взуття правильного кольору є тип штанів, який носите. Якщо ви віддаєте перевагу джинсам, вибір взуття буде більшим.

Шкарпетки

Іноді нам не дуже зрозуміло, які шкарпетки будуть доречними до штанів і туфель. Насправді не має великого значення, чи пасують ваші шкарпетки до туфлів. Замість цього подумайте про них як про краватку — вони мають бути такими, що об’єднають решту вашого образу разом.

Чоловіче взуття на щодень

Варіантів взуття на щодень багато. Вибираючи щось у відповідному стилі, зверніть увагу на деталі пари взуття і подумайте, чи підходить вони до вашого образу. 

Чоловіче взуття для важливих подій

Коли ви вибираєте взуття для більш формального образу, то зазвичай дивитеся на щось більш нарядне. Загальні риси формального взуття включають менш громіздкі туфлі, а також різні типи шкарпеток. Переконайтеся, що ваше взуття темніше за штани. Якщо використовуєте ремінь, колір повинен збігатися з кольором вашого взуття.

Вибір взуття — це не лише про його зовнішній вигляд. Це про правильне вкладення грошей, якість і зручність у носінні. Тому зверніть увагу на аспекти, про які ми вказали вище. У такий спосіб у вас буде краще розуміння покупок, навіть якщо будете робити це онлайн.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше