5 порад, як вибрати чоловічу білизну

28 листопада 2023
Редакція

Білизна має значення і є невіддільною частиною чоловічого гардероба. Вона давно не лише про красу для вас та вашого партнера, а насамперед про комфорт та гігієну. Розберімо сьогодні у статті основні поради, на що звернути увагу при виборі. А якщо шукаєте зручну чоловічу білизну від українського виробника, то вона тут: https://manset.com.ua/-ua/.

Розмір 

Цей пункт має бути на першому місці. Адже проблемною може бути не лише тісна, а й вільна білизна. Ви маєте добре знати свій розмір і запитувати правильний. Деталі завжди можна уточнити у консультанта.

Різні стилі чоловічої білизни для різних випадків

Чоловіки часто зупиняються на певній марці та крої білизни. Тому, вірогідно, купуватимуть одну й ту ж щоразу, коли їм потрібна нова білизна. Адже навіщо змінювати марку, якщо конкретна підходить?

Проте існують різні крої та стилі чоловічої спідньої білизни. Залежно від події та того, що ви одягаєте зверху, вид трусів, який ви виберете, має значення.

Наприклад, шорти-боксери, як правило, вільніші та легші, що робить їх ідеальним варіантом для сну. Однак вони також мають тенденцію більше скупчуватися під одягом і не дуже підходять чоловікам, які носять тонкі джинси чи штани.

З іншого боку, брифи мають еластичний пояс і більш щільно прилягають. Для чоловіків, які носять тонкі штани, це ідеальний варіант. Вони також пропонують набагато більше підтримки, ніж боксери, тому їх вибирають для тренувань і відвідування тренажерного залу.

Брифи-боксери — це найкраще з обох виробництв. Вони трохи вільніші, ніж брифи, але щільніші, ніж боксери, щоб забезпечити максимальний комфорт. Це прекрасний універсальний вибір для носіння.

Тканина

Так само як стиль і посадка вашої білизни мають значення, тканина також відіграє важливу роль.

Хоча носіння кожен день шовкової білизни може здатися розкішшю, ця тканина не підходить для повсякденного використання. Збережіть таку для особливих випадків.

Для повсякденного носіння бавовняна білизна є однією з найкращих тканин для чоловічих трусів. Вона легка, дихає і вбирає потрібну кількість вологи, щоб вам було комфортно протягом дня.

Коли ви тренуєтеся, вам знадобиться тканина з додатковою здатністю вбирати вологу. Виберіть суміш бавовни та спандексу, щоб залишатися максимально сухими під час навантаження.

Не бійтеся веселих візерунків і принтів

Ніколи не знаєш, коли тебе можуть побачити в спідній білизні. Тож повеселіться з ними!

Існує безліч різних стилів і принтів, доступних у будь-якій формі. Якщо вам подобається певний принт і він відповідає вашим смакам, вперед. Не бійтеся більш оригінальних стилів.

Навіть якщо вас навряд чи побачать у спідній білизні, не завадить придбати пару боксерів із веселим принтом, якщо вони зручні.

Переконайтеся, що ви регулярно чистите свої ящики

Спідня білизна є абсолютною необхідністю для чоловіків. Це те, що ви будете носити щодня, тож подбайте про те, щоб у вас завжди була добре укомплектована шухляда для білизни. 

Час від часу купуйте пару-дві нових трусів, навіть якщо вам здається, що маєте їх достатньо. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше