5 порад, як обрати шафу для дому

18 січня 2024
Редакція

Шафа — одна з незамінних помічниць в організації простору в домі та збереженні порядку. Якщо у вас виникла потреба придбати собі таку, ось кілька порад від нас. А ще можете взагалі не заморочуватися й замовити шафу з індивідуальною розробкою під ваш запит. Майстри врахують усі ваші побажання щодо бюджету, дизайну, розміру, функціоналу шафи. Зробити це можна за посиланням: https://corf-mebel.ua/shkafi-kupe/.

1. Розмір

Розмір є одним з важливих факторів при виборі шафи. Щоб визначити відповідний розмір шафи, вам потрібно виміряти кімнату або простір, який буде зайнятий шафою. Переконайтеся, що проводите точні вимірювання перед тим, як зробити замовлення. Це допоможе вам вибрати шафу з ідеальним пристосуванням, щоб максимально організувати простір.

2. Освітлення

Освітлення також є ключовим елементом, який стосується вигляду та функціональності вашого гардероба. У темній шафі може виявитись важко швидко знайти те, що вам потрібно. Хороше освітлення допомагає легко переглядати елементи одягу, а також створює настрій у просторі. 

Світлодіодні лампочки — одні з найкращих варіантів освітлення вашої шафи. Вони не виробляють тепло плюс допомагають зберегти енергію. Крім того, не забудьте вибрати теплі кольори, які відображатимуть справжній колір вашого одягу, особливо вночі.

3. Двері

Шафи з дверима також допомагають утримувати одяг від пилу і бруду. Від традиційних навісних подвійних дверей до розсувних — у вас є кілька варіантів та альтернативи, з яких можна вибрати. Однак шафи без дверей, здається, також є сучасними. Незалежно від вашого стилю, двері шафи повинні надати вам легкий доступ до речей всередині. Просто переконайтеся, що вибираєте варіант, який найкраще доповнює ваш стиль та функціональність.

4. Матеріал

Те, з якого матеріалу ваша шафа, — має бути пріоритетним. Є кілька варіантів на вибір. ДСП зазвичай найдоступніший за ціною матеріал. МДФ є екологічно чистим матеріалом, стійкий до грибка та інших мікроорганізмів. Звісно, у пріоритеті натуральна деревина, але цей матеріал, попри свою екологічність, є дорогим. Тому перейдемо до останнього важливого пункту — бюджету. 

5. Бюджет

Ціни на різні шафи залежить від розміру, матеріалу, стилю тощо. Вони також змінюються залежно від того, вибираєте ви готовий варіант, чи обрали варіант на замовлення під власний запит. 

Залежно від ваших побажань шафа, розроблена на замовлення, може бути дешевшою або дорожчою. Тому важливо враховувати всі ці фактори при встановленні бюджету.


Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше