5 порад: як доповнити прикрасами свій вигляд

18 березня 2024
Редакція

Біжутерія та інші аксесуари — це завжди чудове доповнення до вашого аутфіту, яке робить його більш цілісним. Підготували для вас кілька порад, як мати чудовий вигляд навесні, не забуваючи про акцентні прикраси. А купити необхідні прикраси можна тут.

Нас не перестає дивувати, наскільки сильно впливають ювелірні вироби на одяг і, власне, на почуття стилю. Там, де джинси, футболки, піджаки та джемпери можуть бути основними елементами, на яких будуються ваші ансамблі, речі, як-от: взуття, сумки, капелюхи та безліч інших аксесуарів, додають вашим виробам індивідуальності. Те саме роблять і прикраси.

Сережки

Сережки є одними з найпоширеніших прикрас. Вони відносно бюджетні і підходять практично до будь-якого одягу. На офіційних заходах, як-от весілля чи офіційна вечеря, сережки часто додають шарму вашому вигляду, водночас роблячи вас елегантними. Але й на інших івентах вони матимуть на вас доречний вигляд. Серед трендів — сережки з перлинами, каффи, довгі сережки та прикраси незвичних форм.

Намисто як основна деталь

Не забудьте також про намиста. Вони забезпечують елегантність, підкреслюють вдалий вибір вашого одягу, додають цікавих ноток. Від простого однотонного з бісеру до підвісок із коштовним камінням чи перлинами — оберіть собі під настрій та бюджет. 

А як щодо браслетів і годинників?

Носіння їх не є чимось обов’язковим. Проте обидва елементи є стильними аксесуарами. Залежно від події, на яку збираєтеся, обирайте аксесуар стриманий чи більш яскравий. Серед трендів масивні браслети зі срібла та золота. Також ці деталі гардероба допоможуть сформувати думку оточення про ваш стиль та настрій. Ділові чи легкі — які ви сьогодні?

Каблучки

Смарагди, сапфір, інші коштовні та напівкоштовні каміння стануть прикрасою вечора та зроблять ваш вигляд ще довершенішим. Аквамарин також є хорошим вибором: його красивий темний колір ідеально доповнить лук. 

Правильно підібрані прикраси підкреслюють ваш одяг та роблять його стильним, вишуканим. 

Прикраси для волосся

Усе нове — добре забуте старе. Одним з головних трендів прикрас для волосся в останні роки є заколка-крабик. Різних форм, кольорів та розмірів. Крабик дозволяє за кілька хвилин зробити зачіску під будь-яку подію. Вона виходить водночас легкою та додає певного розслаблення вашому образові. Обов’язково спробуйте :)

Баланс — наше все.

Важливо стежити, щоб ваші прикраси не конфліктували одна з одною. Переконайтеся, що ваш аутфіт набув урешті цілісності, а не безладності. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше