5 нових серіалів на Netflix, від яких не відірвати погляд

15 лютого 2023
Редакція

It`s been a while. Давненько UaModna не пропонувала вам щось нове до перегляду. Тому підготували сьогодні добірку з 5 новинок на Netflix. Продумані, захопливі, багатогранні і хвилюючі — лише найцікавіші серіальні новинки для вас.

1. «Алхімія душ»

Фентезійний серіал повідає історію світу, де магія переплелася з реальністю. Чан Ук — молодий майстер, якого чекає складна доля, сповнена пригод. Попереду сильне жертовне кохання, боротьба за владу та звання майстра магічних мистецтв. Чи вдасться герою подолати всі перешкоди? Дізнаєтеся, переглянувши серіал.

2. «Ненависна любов»

У центрі подій Йо Мі Ран — молода юристка, яка бореться за рівність жінок та руйнує стереотипи про них. На її шляху зустрічається актор Кан Хо — пихатий та зарозумілий чоловік, який геть не подобається Мі Ран. То чи може бодай щось поєднати героїв? 

Якщо ви шукали до перегляду якісну нетипову мелодраму з добре прописаними героями — радимо!

3. «Снігова дівчинка»

Під час параду серед натовпу зникає п’ятирічна дівчинка. Цей випадок, що ніяк не вдається розслідувати поліції, привертаю увагу Мірен — стажистки місцевої газети, яка свого часу пережила травматичні події. 

Гостросюжетний та похмурий, серіал змушує бути прикутим до екрана до останньої серії. Їх там усього 6.

4. «Ти»

Можливо, ви бачили попередні сезони або ж чули про цей популярний серіал. Недавно вийшла перша половина 4 сезону, другу очікуйте навесні.

«Ти» — американська телевізійна психологічна драма-трилер, на основі однойменного роману Кароліни Кепнес.

Працівник книгарні Джо Голдберґ зустрічає талановиту письменницю-початківицю Гвіневру Бек. Використовуючи соціальні мережі, він дізнається про найдрібніші подробиці про життя дівчини, щоб підібратися до неї якомога ближче.

5. «Аліса в Прикордонні»

Полюбили нашумілу «Гру в кальмара»? Тоді цей науково-фантастичний бойовик, знятий за мотивами манги, — просто must see. Уже є два сезони. З нетерпінням чекаємо третій — фінальний.

У центрі сюжету троє друзів, які раптово опиняються у фентезійному світі, де їм пропонують зіграти у гру, де на кону їхні життя. Зіграли б?

Такою була добірка на сьогодні. Маємо надію, ви поповнили свій список цікавими серіалами і новими враженнями. 

Приємного перегляду!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше