5 ГОЛОВНИХ КІНОПРЕМ'ЄР ЛИПНЯ

8 липня 2016
Редакція
Сезон відпусток у розпалі. У перерві між пляжами пропонуємо не забувати про кіно. З цією метою підготували добірку найкращих прем'єр липня, на будь-який кіносмак.

ЛЮДИНА — ШВЕЙЦАРСЬКИЙ НІЖ

Стрічка Дена Квана і Деніела Шайнера без конкуренції перемагає у номінації ″найдивніша прем'єра не лише липня, але й літа″. За сюжетом П'єр Безухов і Гарі Поттер зустрічаються за дивних обставин.
 
Пол Дано, який нещодавно ″засвітився″ в британській екранізації ″Війни і миру″, грає роль самітника, що від безвиході збирається звести рахунки з життям на безлюдному острові.
 
Деніель Редкліфф, який з усіх сил намагається відійти від образу маленького чарівника, грає роль трупа, якого виносить на берег, де його і знаходить персонаж Дано.
 
Незабаром ″робінзон″ виявляє у трупа дивні й різноманітні особливості, ніби у швейцарського складного ножа - той викидає з рота воду, може стріляти з рота предметами, висікати іскри пальцями, вказувати ″цікавою частиною тіла″ напрямок немов компас, але головне - той може говорити.
 
За всім сюрреалізмом сюжету автори сховали просту історію про самотність і страх бути незрозумілим для оточення.

В кіно з 7 липня.
 

МІЛИНА

Камерний драматичний трилер з чарівною Блейк Лайвлі у головній ролі.
 
Молода студентка, спортсменка, медик і просто красуня Ненсі в пошуках себе приїжджає на нікому невідомий пляж, який пов'язаний зі спогадами про її маму.
 
Дошка для серфінгу, купальник, наручний годинник - ось все, що є в неї коли вона залазить у воду, щоб покататися. Ніщо не віщувало біди, аж раптом з'являється біла акула, яка прокусує дівчині ногу і заганяє у пастку, змушуючи сховатися на невеликому кам'яному виступі.
 
Фільм про зіткнення сильної духом молодої людини і природи у кіно з 7 липня.
 
 

ГЕНІЙ

Про стрічку Майкла Грандаджа ми вже згадували у контексті найочікуваніших прем'єр літа.
 
Колін Ферт, Ніколь Кідман, Джуд Лоу зіграють головні ролі в історії про непросту дружбу двох талановитих людей: письменника Томаса Вульфа і видавця Макса Перкінса, який свого часу відкрив світу Френсіса Скотта Фіцджеральда і Ернеста Хемінгуея.
 
У кіно з 7 липня.
 
 

СВІТСЬКЕ ЖИТТЯ

21 липня в українському прокаті нарешті з'явиться нове творіння невтомного Вуді Аллена.
 
Фільм, що став відкриттям цьогорічного Каннського кінофестивалю розкаже історію Боббі Дорфмана (Джесі Айзенберг), який у пошуках себе вирушає до Голівуду з метою підкорити ″фабрику мрій″.
 
За допомогою свого дядька він отримує роботу на кіностудії, де знайомиться з прекрасною Веронікою...
 
 

МАРГАРИТА

Замикає нашу добірку одна з кращих цьогорічних французьких стрічок. 11 номінацій на премію ″Сезар″ - це вам не жарти.
 
В центрі історії — Маргарита Дюмон — дуже багата французька дамочка, яка живе в замку і щороку влаштовує вдома ″тусовочки″ для любителів музики. Музика — пристрасть Маргарити. Вона співає. Співає Маргарита щиро, від душі, але фальшиво.
 
Оточення Маргарити всіляко підтримує її музичні ″старання″ і тактовно не каже, що співає вона жахливо. І все би нічого, однак, одного разу Маргарита, повіривши у свій талант, вирішує підкорити оперну сцену.
 
Стрічка Ксав'є Джаннолі в українському прокаті з 21 липня.
 

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше