5 головних кінопрем'єр літа

16 червня 2016
Редакція
Літо 2016 обіцяє бути спекотним на кіноновинки. Ми ретельно вивчили список усіх запланованих прем'єр і пропонуємо вам найкращі. Плануючи відпустку, не забудьте заглянути у розклад найближчого кінотеатру.

″ВЕЛИКИЙ ДРУЖНІЙ ВЕЛЕТЕНЬ″

46-а режисерська робота Стівена Спілберга, яку він презентував на цьогорічному Каннському кінофестивалі.
 
Нова робота легендарного режисера розповість історію дівчинки Софі, яка знайомиться з велетнем, який, зрозуміло, забирає її у свою країну велетнів. Велетень, що трапився на шляху Софі - єдиний добряк у своїй країні. Його робота збирати дитячі сни і не дозволяти дітям дивитись кошмари.
 

Прем'єра в Україні: 30 червня.

″ГЕНІЙ″

Фантастичний дует Коліна Ферта та Джуда Лоу, які зіграють талановитого видавця Макса Перкінса та не менш талановитого письменника Томаса Вульфа.
 
Допоможе їм Ніколь Кідман.
 
За сценарій відповідає триразовий номінант на ″Оскар″ Джон Логан, тому за сюжет можна бути спокійним.
 
Стрічка ще не добралась до прокату, а їй вже пророкують велике майбутнє, прогнозуючи серйозну конкурентноздатність на наступній церемонії ″Оскар″.
 

Прем'єра в Україні: 7 липня.

″СВІТСЬКЕ ЖИТТЯ″

Чергове творіння Вуді Аллена, яке стало фільмом-відкриттям цьогорічного фестивалю у Каннах. Критики позитивно оцінили стрічку.
 
Легеньке драмеді, від і до пронизане ностальгією — Вуді Аллен у своєму репертуарі.
 
Боббі Дорфман (Джесі Айзенберг) не хоче бути ювеліром як батько чи гангстером як брат, а тому вирушає у пошуках кращої долі до Голлівуду, з намірами підкорити ″фабрику мрій″. За допомогою свого дядька він отримує роботу на кіностудії, де знайомиться з прекрасною Веронікою...
 

Прем'єра в Україні: 21 липня

″ЗАГІН САМОГУБЦІВ″

В моєму особистому рейтингу — це мабуть найочікуваніший фільм літа.
 
Зав'язка сюжету проста — влада США вирішує дати команді суперлиходіїв шанс реабілітуватися. Підступ в тому, що їх відправляють на завдання, яке має стати для них фатальним. Виконувати завдання вирушить ціле сузір'я знаменитостей, серед яких Віл Сміт, Марго Роббі і Джаред Лето у ролі Джокера.
 
З трейлера зрозуміло, що Джаред і режисер стрічки Девід Ейр вирішили відійти від образу Джокера, який втілював свого часу Хіт Леджер. За що їм великий респект.
 
Словом, залишається дочекатись і потримати кулаки, щоб не розчаруватись.
 

Прем'єра в Україні: 4 серпня.

″ПОВНИЙ РОЗКОВБАС″

Історія продуктів, які дізналися, що люди забирають їх з супермаркету для того, щоб жорстоко вбити, розчленувати і засмажити.
 
Всі подробиці сюжету стають зрозумілими з трейлера, як і зрозумілим стає те, що ″Повний розковбас″ буде справжнім хітом — смачно поїсти і добре посміятися люблять усі.
 

Прем'єра в Україні: 11 серпня.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше