5 француженок, які підкорили світ бездоганним стилем

30 листопада 2018
Kelsey Keff

Безперечно, Франція  законодавиця моди. На вулицях Парижа ви навряд чи зустрінете недоглянуту француженку, одягнену в надміру яскравий одяг. При одній згадці про Париж в наших уявленнях виникає образ столиці світової моди і всіх закоханих.

Одрі Тоту

Після виходу в світ фільму «Амелі» актриса стала обличчям поконіння та обожнюванням мільйонів дівчат і хлопців. Стиль Одрі відрізняється жіночністю, витонченістю. Обов'язкове правило  дотримання пропорцій. Якщо на ній пишна спідниця, то обов'язково обтягуючий верх, вузенькі штанці, вільне пальто. Щодо взуття, то Одрі воліє носити витончені чоловічі черевики і класичні човники на шпильці.

Маріон Котіяр

Всесвітню славу їй принесла роль жінки найдавнішої професії в фільмі «Довгі заручини». Далі було багато цікавих різнопланових ролей. При цьому кілька років вона є обличчям дому Dior. На червоній килимовій доріжці на зірці завжди є хоча б одна річ від Dior. Вона не боїться експериментувати з образами, вона використовує як об'ємні фасони, так і мінімалістичі образи. Повсякденний гардероб складається з бомберів з химерними візерунками, коротеньких штанців і тільників.

Інес де ля Фрессанж

Авторка книги «Парижанка і її стиль». В молодості Інес мала великий успіх в модельному бізнесі, була музою Карла Лаґерфельда. Вона дизайнер власного бренду. У свої роки (а їй майже 60) залишається справжньою іконою стилю. Яскраві аксесуари і незвичайні головні убори  відмінна риса її гардеробу. Віддає перевагу брючним комплектам. Взуття  на плоской підошві.

Ванесса Параді

Перша слава прийшла до неї в 14 років з піснею «Таксист Джо». Далі її кар'єра складалася досить вдало: актриса, співачка, модель для провідного бренду Chanel. Перебувала в цивільному шлюбі з Джонні Деппом, від якого має двох дітей. У повсякденному житті любить носити дуже простий та зручний одяг: кофти, джинси, шарфи, що не заважає їй виглядати дуже елегантно. Характерні аутфіти Ванесси —  спокусливі сукні з глибоким декольте.

Леа Сейду

Відома невеликими ролями в фільмах «Безславні виродки» і «Північ у Парижі». Брала участь в рекламних кампаніях Prada, PradaCandy, PradaResort. Ця співпраця сформувала прихильність красуні до мінімалістичного крою і яскравих деталей. Вона носить костюми строгого фасону, пишні сукні до підлоги.

Береніс Бежо

Дизайнери помітили її після знаменитого німого фільму «Артист»; сьогодні для них честь одягати її на червону килимову доріжку. Стиль її елегантний, чуттєвий і жіночний. Вона не любить зайвих деталей в одязі, дотримується класичного фасону. Повсякденне відрізняється зручністю. Вона носить брючні костюми, широкі шарфи і жіночні пальта в поєднанні з чоловічими черевиками.

Здійснено переклад.

Зображення  Pinterest.com

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com