5 фільмів для легкого вечора

4 червня 2018
Редакція

Щось давненько не було кінематографічних підбірок, чи не так? Весна віддала правління в руки літу, а це означає, що хочеться ще більше легкості в усьому. Життя буде кипіти по вінця, якщо горіти будете ви!:)
Ми підготували для вас підбірку літніх фільмів, які зроблять вечори яскравішими. Погнали:)

1. "Освідчення" (2009)

Амбіційній бізнесвумен загрожує депортація. Аби цього не сталося, адже під загрозою успішна кар'єра, вона мусить терміново одружитися. З такою пропозицією вона іде до свого підлеглого працівника. Чи погодиться той на авантюру, як розвиватимуться їхні і без того складні стосунки - дивіться у стрічці.

plus.kinopoisk 

2. "Не твоє тіло" (2017)

Що, якщо б одного разу ви помінялися тілами з вашою другою половинкою? Про це навіть не замислювалися Андреа і Софія. Якщо б не один експеримент, у результаті якого пара виявляє, що їхні особистості опинилися всередині одна одної. Буквально! Тепер Софія — блискучий лікар, а Андреа — приваблива телеведуча на підйомі своєї кар'єри. Їм належить не тільки змиритися зі своїм новим тілом, але і приміряти на собі всі звички і знання один одного... Їй проводити важкі операції, йому освоїти журналістську професію з усіма наслідками.

kinoafisha.ua

3. Агенти U.N.C.L.E. (2015)

Події фільму відбуваються в 60-х роках, у період так званої Холодної війни. Коли світу загрожує небезпека, навіть найзапекліші противники об'єднуються, щоб його врятувати. Це агент ЦРУ Наполеон Соло і оперативник КДБ Ілля Курякін. Разом вони повинні знайти голову таємної міжнародної організації, який займається незаконними поставками ядерної зброї і новітніх технологій. Адже подібні дії можуть призвести до глобального розколу між державами. У агентів є зачіпка - вони вистежили дочку очільника злочинної організації...

vimeo.com

4. "Фальшиві заручини" (2013)

Друзі дитинства Джош і Моллі виросли в Чикаго, але давно вже перебралися в Лос-Анджелес. Мати Моллі знову зібралася заміж і запросила на весілля їх обох. Як на зло, і Джош, і Моллі недавно розлучилися зі своїми коханими. Щоб не засмучувати батьків, вони вирішили їм сказати, що заручені. До чого ж приведе така витівка - дивіться у стрічці.

kinobaza.com

5. "Життя, як воно є" (2010)

Холлі Беренсон - господиня кондитерської, Ерік Мессер працює перспективним технічним директором на трансляціях спортивних заходів та змагань. Після невдалої першої зустрічі їх пов'язує лише взаємна неприязнь і обожнювання хрещениці Софі. Але коли з близьких у дівчинки залишаються тільки вони, чоловік і жінка змушені забути про свою ненависть.

У спробах поєднання кар'єрного зростання і несхожих поглядів на проведення дозвілля, Холлі і Ерік повинні віднайти спільні сторони і укласти компроміс, оскільки з цього моменту вони будуть жити разом заради щастя маленької дівчинки.

uk.hoboetc.com

[adSlot9]

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше