5 актуальних трендів на годинники

1 вересня 2023
Ліля Колісник

Ми часто пишемо про тренди на модні новинки, оглядаючи одяг та взуття. І набагато рідше — аксесуари. Сьогодні виправляємося й розглянемо один із незамінних елементів у гардеробі кожного — годинник. Розповідаємо вам про тренди 2023-го, які досі тут. А якщо у вас є годинники, з якими ви готові попрощатися, радимо викуп годинників. Компанія чесно оцінить та купить у вас цей аксесуар, щоб ви згодом могли придбати для себе інший.

1. Мода на sustainable речі

Кому потрібен модний аксесуар, який засмічує наше довкілля та Землю? Нікому! Кожна розсудлива людина хоче інвестувати та володіти чимось нешкідливим не лише для себе, а й для свого оточення.

Подібна ситуація з наручними годинниками. Сталий, або sustainable розвиток, вважають найвибагливішим свідомим трендом 2023 року. І сьогодні люди віддають перевагу тим брендам, які представили наручні годинники з більш стійкими та екологічними механізмами, що зберігають природні ресурси для майбутніх поколінь.

Серед усіх останніх ринкових тенденцій годинникової індустрії — екологічність займає перше місце. Відомі бренди представили більш екологічні наручні годинники, використовуючи довговічні батареї, виключаючи швейцарські елементи та використовуючи екоматеріали для ремінців, щоб зробити їх справді гідними екологічно свідомих клієнтів, котрі знають, як дбати про довкілля, дотримуючись усіх правил.

2. Розумні годинники

Багато технологічних досягнень відбуваються в усьому світі, у галузі наручних годинників зокрема. Смартгодинники також є одним із досягнень, які потрібні молоді. Вони допомагають їм у роботі та фізичній активності. Та є просто сучасним важливим аксесуаром. Крім того, молодь використовує такий годинник, щоб відстежувати свої мобільні сповіщення, не дістаючи кожного разу мобільний телефон.

Отже, якщо ви більше любите багатозадачність, тоді виберіть для себе смартгодинник. А вже традиційний годинник підійде вам, якщо ви просто хочете відстежувати і мати елегантний вигляд.

3. Вінтажний дизайн

За останні кілька років люди більше купують вінтажні годинники, що лише зростило попит на них.

Більшість вінтажних годинників мають непідвладний часу дизайн і феноменальну майстерність, які створюють неймовірне відчуття ностальгії у власника.

Компанії годинників представили кілька надзвичайно привабливих вінтажних моделей, які, безсумнівно, привернуть увагу багатьох. Незалежно від того, чи хочете ви носити їх на зап’ясті чи хочете зібрати видатні шедеври просто заради спогадів, ці вінтажні годинники стануть усім, чого ви бажаєте.

У 2023 році найпоширенішою тенденцією для вінтажних годинників є блискучий шкіряний ремінь, флуоресцентні та кольорові циферблати з великим діаметром, сяючі матеріали, подовжені виступи, золотисті або лискучі деталі та першокласне огранювання, яке виглядає надзвичайно привабливо.

4. Сміливі кольори та матеріали

Хто не любить носити яскраві кольори, особливо коли справа доходить до наручних годинників? 2023 рік отримав величезну популярність для наручних годинників яскравих кольорів, тому що люди зараз достатньо сміливі, щоб спробувати щось унікальне та вражаюче, що приверне загальну увагу.

Минулого року багато яскравих кольорів, як-от сміливий зелений, чарівний рожевий, темно-синій і яскравий помаранчевий, стали дуже популярними. І 2023 рік також здається хітом для сміливців, яким до вподоби кольорові годинники.

З іншого боку, є також деякі потенційні недоліки таких годинників сміливими, зокрема відсутність універсальності. Їх можна носити лише з відповідно підібраними аутфітами, щоб максимізувати їхню цінність.

5. Мінімалізм

Оскільки світ швидко розвивається, люди віддають перевагу простому способу життя та вірять у концепцію «менше — це більше», яка відображає мінімальні естетичні тенденції. Ніщо не може зрівнятися зі стандартом і красою мінімалістичних аксесуарів, особливо коли справа стосується годинників.

Попит на ці годинники різко зріс за останні кілька років, і щороку їхній ринок зростає приблизно на 5 %. Чим більше буде людей, які стежать за модою, тим більшим буде попит на мінімалістичні годинники.

Однією з найпоширеніших рис є те, що неймовірна елегантність, витонченість і грація ніколи не перестануть дивувати вас навіть через кілька років. Вони мають прості циферблати, монотонні ремінці, естетичні деталі та довершений вигляд.

Вони бувають як кварцові, так і механічні, щоб підкреслити вашу особистість та стиль вашого зап’ястка.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше