4 поради, як зберегти шкіру здоровою та сяючою

11 липня 2023
Редакція

Догляд за шкірою давно став мастхевом для кожної жінки. Ринок рясніє різними баночками, та як з-поміж інших обрати потрібні, які працюватимуть для вашої шкіри? Даємо вам нині кілька порад.

1. Добре визначте свій тип шкіри

У кожного унікальна шкіра і її потреби, але існує 5 загальних категорій, до яких підпадає ваша шкіра: нормальна, жирна, суха, комбінована (жирна та суха) або чутлива. Знати свій тип — один із найкращих секретів здорової та свіжої шкіри. У такому разі вам треба вибрати засоби, які покриватимуть дефіцити саме вашого типу шкіри. Ще важливо знати, чого уникати, оскільки певні інгредієнти, що використовують у багатьох продуктах за доглядом за шкірою, можуть погіршити стан певних типів шкіри.

Проте ми знаємо, що магазин доглядової косметики Alanakosmetiks використовує натуральні засоби для догляду за шкірою. Їх ретельно підбирають для всіх типів шкіри. Кожна з їхніх формул складається з простих і необроблених інгредієнтів, збагачених дорогоцінними натуральними екстрактами та поживними речовинами, які подобаються всім типам шкіри, що відображає філософію сталого, інклюзивного догляду за собою.

2. Дбайте за шкірою в міру

Щоденне ретельне очищення обличчя є однією з найважливіших порад щодо догляду за нею, яких слід дотримуватися для здорової шкіри. Але не плутайте «ретельно» з «багато»: занадто багато продуктів і занадто часта ексфоліація можуть принести більше шкоди, ніж користі. Однією з найкращих порад щодо догляду за шкірою для оптимального розпорядку дня є ніжні та мінімалістичні 4 кроки:

  • Очищуйте — видаляйте домішки, бруд, макіяж та надлишок шкірного сала.
  • Тонізуйте, щоб усунути залишки забруднень і звузити візуально пори.
  •  Зволожуйте — відновлюйте гідратацію, зберігайте життєво важливі поживні речовини, захищайте від забруднювачів навколишнього середовища.
  •  Додайте для живлення вашої шкіри та тіла вітамінами, необхідні для підтримки здорової гідратації всередині та зовні.

Для ідеального догляду за шкірою потрібна лише кілька якісних і поживних продуктів — немає потреби або навіть користі від використання десятків різних продуктів. 

3. Зволожуйте зранку та вввечері

Якщо ви хочете здорову та сяючу шкіри, її потрібно зволожувати. Обов’язково потрібно пити багато води, але є й інші способи гідратації. Наприклад, антиоксидантні сироватки з вітаміном С, гіалуроновою кислотою тощо.

Крім засобів, не забувайте про здорове харчування, регулярні фізичні вправи, турботу про своє тіло та свідомість.

4. Ваша шкіра потребує вітамінів

Подібно до всіх інших аспектів вашого тіла та здоров’я, здорова шкіра передбачає хороший баланс вітамінів. Здорове та поживне харчування є першим кроком у забезпеченні здоров’я шкіри, але необхідні вітаміни для шкіри також можна отримати з місцевих засобів догляду за шкірою, а також добавок. 


Секретів краси шкіри насправді не існує, це просто рутина з корисних звичок, які треба виконувати регулярно.


Сяйте!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше