4 ознаки, що ваш партнер є емоційним психопатом

8 квітня 2016
Vitaliy DeFranko
Емоційний психопат - це байдужа до всіх людина без моральних норм, котра використовує навіть найрідніших для досягнення власних цілей. Ось, що вам потрібно знати, щоби уникати таких людей в особистому житті.  

Вони перекручують факти

Часто психопати намагатимуться спотворити реальність, щоб створити сумнів у вашій голові щодо того, як все сталося насправді в минулому. Це один з найстаріших методів маніпуляції. Не дозволяйте їм робити це з вами.

Вони "переводять стрілки" на вас

Психопат постійно звинувачує вас, навіть у тому, у чому винен сам. Якщо вони зрадили вас, це через щось, що зробили саме ВИ, чи не так?

Вони постійно звинувачують вас у кожному поганому рішенні, яке прийняли самі, заявляючи при цьому, що ви змушуєте їх відчувати себе певним чином або підштовхнули їх зробити щось неправильно. Не ведіться на це.

Так вони рятують себе від будь-яких невдач, які могли їх спіткати. Психопат не може визнати свої дії неправильними, тому звалюють відповідальність на вас.

Вони принижують вас

Психопати отримують владу у відносинах. Вони намагаються здаватися кращими, ніж ви, наче знаходяться над вами. Вони роблять це з поблажливістю, періодично принижуючи вас. Вони намагаються змусити вас виглядати безглуздо в очах ваших друзів та членів сім'ї, хоча самі виглядають доволі приємними людьми.

Вони ізолюють вас

Це одна з їхніх найбільших хитростей. Намагаючись контролювати вас, вони ізолюють вас від ваших друзів і сім'ї. Ви, звичайно, хочете зустрітися з ними і весело провести час, але ооо, ні, ваш партнер не в настрої для цього сьогодні. Чи коли-небудь взагалі. Звучить знайомо? Наступна річ, яка з вами трапиться, ви більше ніколи не побачите своїх друзів. Це тонке маніпулювання.

Таких людей варто уникати. І якщо ви помітили описані вище речі у власних стосунках, задумайтесь, чи варто тягнути їх далі та постійно вдічувати свою неповноцінність? Адже стосунки повинні робити вас щасливими, надихати та додавати наснаги, чого ми вам і бажаємо!

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше