35-й Ukranian Fashion Week. День 1: весняне місто POUSTOVIT

Покази весняно-літніх колекцій сезону 2015 традиційно розпочалися показом POUSTOVIT.

На створення нової колекції команду POUSTOVIT надихнуло рідне місто Київ, переповнене відчуттям юності, свіжості та впевненості у щасливому майбутньому. Помаранчевий захід сонця і глибоке синє небо, насичена зелень та квіти каштанів, що відображені в автентичних принтах на шовкових сукнях та в кольоровій гаммі. "Минула весна у Києві була неймовірною – розповідає в одному зі своїх інтерв'ю Лілія Пустовіт. – Після довгої осені та важкої зими на Майдані, прийшов час оновлення: повний надії та впевненості, чистий та свіжий, як весняний ранок, як вечірнє повітря, наповнене ароматом квітучої липи…".

У сукнях, актуальних як у денний, так і у вечірній час, читається урбаністичний ритм та прагнення до універсальності життя. Такі сукні, на думку дизайнера, дають можливість жителькам мегаполісу займатися улюбленою справою і наповнити своє життя приємними тонкими моментами. Чіткі та лаконічні образи колекції передають відчуття легкості та  невимушеності, але ніколи не бувають занадто солодкими. В них ніколи немає нічого "занадто".
 
Ще одним джерелом натхнення стали принципи плакатного живопису, творчість Еріка Булатова і український соцреалізм, які відобразилися у крупних деталях, елементах робочого одягу та у принтах.
 
У кожній колекції POUSTOVIT завжди є місце для універсальної сукні-сорочки, і цього разу вона передає настрій всієї колекції. Для сезону SS'15 вона доповнена коміром на стійці, кокеткою, гіпертрофованими розмірами кишень. Ключова сукня цієї колекції – жіночна та практична, інколи вона трансформується у комбінезон.
 
Нова колекція POUSTOVIT характерна і цікавими кольоровими комбінаціями: класичний білий гармонічно поєднується з темно-синім та зеленим, інколи  наповнюється помаранчевим, свіжості додає яскравий небесно-блакитний, а чорний залишається кольором контрасту.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше