35-й Ukrainian Fashion Week - головна модна подія в Україні

З 15 по 19 жовтня у музейному комплексі «Мистецький Арсенал» проходитиме 35-й Ukrainian Fashion Week: 74 дизайнери покажуть колекції весна-літо 2015.

Цього сезону, паралельно з традиційними показами колекцій українських дизайнерів, на Ukrainian Fashion Week можна буде побачити і альтернативні формати – кілька art-fashion просторів та іменних fashion spaces стануть яскравими майданчиками для знайомства з дизайнерами, що вважають за потрібне урізноманітнити форму презентації свого бачення сезону.

Серед відомих українських брендів свої колекції представлять: KARAVAY, POUSTOVIT, VICTORIA GRES, ALONOVA, ZALEVSKIY, SEREBROVA, ELENA GOLETS, ELENA REVA, BOBKOVA, ARTEMK LIMCHUK, SASHA.KANEVSKI, PODOLYAN, ZINAЇDA BY ZINA LIHACHEVA, LITKOVSKAYA, MARCHI, BURENINA, PRZHONSKAYA, ANISIMOV FOR TAGO, ANDRE TAN, DOMANOFF, KATIA BEREZNITSKY, FROLOV, BEVZA, RITO, ELENA BURBA, MUST HAVE, LARISA LOBANOVA, OLENA DATS`, VOROZHBYT&ZEMSKOVA, YULIYA POLISHCHUK, WHATEVER.

Актуальним буде згадати колекції осінь-зима 2014-2015 деяких з них.
 


Важливим стане останній день Тижня Моди – NEW GENERATION DAY, де свої роботи продемонструють представники нового покоління української моди: SVITLO, UBERlove by Victoria Nozhenko, MARIMIR, Taras VOLYN, Yana BELYAEVA, RYBALKO, LOZNEVAYA, DRESS ADDICT by ARTEM&VICTOR, Anna POTESHKINA, LARA QUINT, Yana CHERVINSKA.

Участь у Ukrainian Fashion Week також візьмуть експерти та професіонали у сфері моди. У межах його офіційної програми вони проведуть воркшопи, лекції та консультації. Це фахівці з Великої Британії, США, Німеччини, Італії, Чехії, Грузії, Азербайджану та Казахстану.

Вдруге на Ukrainian Fashion Week відбудеться виставка фіналістів Міжнародної бієнале fashion-ілюстрації IMAGO. До участі у бієнале надійшло понад 400 робіт від 96 авторів. До фіналу увійшли 30 робіт конкурсантів з України, Естонії, Німеччини, Росії та Казахстану (про цю подію ми обов'язково згадаємо в окремих постах).
 


Ми там обов'язково будемо, тому чекайте новин найближчим часом :)

З іншими матеріалами автора можна познайомитися тут.

За матеріалами Ukrainian Fashion Week

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше