30 кращих фотографій 2014 року

23 грудня 2014
Редакція
Американський ресурс U.S.News нещодавно опублікував підбірку кращих фотографій 2014 року. Але попереджаємо, тут немає фотошопу, помаранчевого заходу сонця чи милих тваринок. Це історичні фотографії. Це життя реальних людей і реальні події. Це протести в Україні, насильство у Сирії, зниклий літак MH370, найвідоміше у світі селфі та багато інших подій 2014.


Чоловік плаває, споглядаючи феєрверки під час святкування Нового року, що вибухнули через кілька секунд після півночі на пляжі Копакабана в Ріо-де-Жанейро.
  Mario Tama/Getty Images



Вам також можуть сподобатись:

10 всесвітньо відомих фотографів-портретистів
Видатні фотографії National Geographic



Поїзд проїжджає вздовж узбережжя Солткотс, Шотландія. Британці саме готувались до припливів, сильних дощів і повеней.
  Danny Lawson/PA/AP


8 січня. Гора Синабунг під час виверження викидає попіл і лаву в повітря біля містечка Каро в Північній Суматрі, Індонезія.
  Sutanta Aditya/AFP/Getty Images


Чоловік розмовляє по телефону, стоячи на даху будинку. Позаду нього лісова пожежа, що виникла на півночі долини Сан-Габріель, поруч з містечком Глендора, Каліфорнія.
  Ringo H.W. Chiu/AP


Сутичка офіцерів ОМОНу та демонстрантів у центрі Києва. Україна, 22 січня.
  Анатолій Бойко/AFP/Getty Images


Протестуючий дістав пістолет під час зіткнення з міліцією в Києві. Україна, 22 січня.
  Єфрем Лукацький/AP


Жителі табору для палестинських біженців Ярмук у Дамаску, Сирія, шикуються, щоби отримати продовольство.
  UNRWA/AP


Пацієнт, що отримав багато вогнепальних поранень в обличчя, груди і горло, сидить в інвалідному візку в клінічній лікарні Малакал, Південний Судан.
  Carl De Souza/AFP/Getty Images

Зграя перелітних шпаків летить над Тидхар, Ізраїль.
  Oded Balilty/AP


Житель Південної Кореї, Парк Ян-гон (ліворуч) та його брат з Північної Кореї, Парк Ян Су (праворуч) сповнені емоцій після тривалої розлуки і довгоочікуваного возз'єднання сім'ї на спеціальній події, що проходила на гірському курорті Diamond Mountain в Північній Кореї.
  Park Hae-soo/Korean Pool/AP


Антиурядові зіткнення демонстрантів з міліцією 20 лютого на площі Незалежності в Києві.
  Jeff J. Mitchell/Getty Images


Золота медалістка олімпіади 2012 року, Ханна Кокрофта розпочинає церемонію запалювання Параолімпійського вогню всередині "армілярної сфери" в англійському містечку Сток-Мандевіль.
  Dan Kitwood/Getty Images


Еллен Дедженерес робить селфі з цьогорічними володарями статуеток «Оскар» в Лос-Анджелесі. Передній ряд, зліва: Джаред Лето, Дженніфер Лоуренс, Меріл Стріп, Дедженерес, Бредлі Купер і Пітер Ньонг. Другий ряд, зліва: Ченнінг Татум, Джулія Робертс, Кевін Спейсі, Бред Пітт, Люпіта Ніонго і Анджеліна Джолі.
  Ellen DeGeneres/AP


Полісмени стоять над молодою дівчиною. Її було поранено під час зіткнень між спецназом і демонстрантами після похорону Беркіна Ельвана 12 березня в Стамбулі. Ельван - 15-річний хлопчик, що помер від травм, заподіяних правоохоронними органами під час антиурядових протестів у 2013 році.
  Bulent Kilic/AFP/Getty Images


Аерофотозйомка демонструє масивний зсув, який вбив 43 людини біля містечка Осо, штат Вашингтон.
  Ted S. Warren/AP

Літак Королівських австралійських ВПС повертається до бази Пірс після пошуку уламків зниклого безвісти літака Malaysia Airlines Flight MH370 26 березня в місті Перт, Австралія.
  Rob Griffith/Getty Images - Pool


Ніл Аллард (праворуч) і Ендрю Уейл (ліворуч) на весільному прийомі після шлюбу. Одне з перших одностатевих весіль у Великобританії  відбулось 29 березня в Брайтоні.
  Oli Scarff/Getty Images


Лерой Петрі – сержант 1 класу, що отримав медаль пошани, приклав руку-протез до серця під час церемонії нагородження у вашингтонському Капітолії. Петрі втратив руку в 2008 році в Афганістані, коли вибухнула ворожа граната, яку він намагався відкинути подалі від друзів.
  Ted S. Warren/AP


Афганський селянин несе передвиборні матеріали, йдучи до села, розташованого високо в горах Шутул на півночі Афганістану.
  Shah Marai/AFP/Getty Images


Відвідувачі Фестивалю кольорів підкидають різнобарвні порошки в повітря. Барселона, Іспанія.
  Manu Fernandez/AP


Представники комуністичної партії б'ються з депутатами правої партії "Свобода" під час засідання парламенту в Києві. 8 квітня.
  Володимир Штрумковський/AP


Студенти, що брали участь в акції протесту проти торгової угоди з Китаєм, розбирають барикади перед тим як після 24-денної окупації мирно покинути приміщення парламенту в Тайбеї, Тайвань.
  Wally Santana/AP


Поліція оглядає місце події після вибуху замінованого автомобіля біля Банку Греції в Афінах.
  Milos Bicanski /Getty Images


Пожежа наближається до міста у Вальпараїсо, Чилі.
  Luis Hidalgo/AP


Південнокорейська берегова охорона працює на місці катастрофи порома біля острова Джіндо. З 476 пасажирів, 172 були врятовані. Корабель перевозив в основному студентів середньої школи.
  Park Young-Chul/Donga Daily/Gett


Буддистський монах і родичі пасажирів затонулого порома MV Sewol виливають алкоголь під час буддистської молитовної церемонії в порту Джіндо в Південній Кореї.
  Lee Jin-man/AP


Рятівники намагаються витягти людину, поховану під уламками після руйнування будинку внаслідок теракту в сирійському місті Алеппо.  
  Baraa Al-Halabi/AFP/Getty Images


Сотні жінок-священиків стоять на сходах собору Святого Павла в Лондоні з архієпископом Кентерберійським Джастіном Уелбі. Вони зібрались для спеціальної служби, щоби відсвяткувати 20 років з дня висвячення жінок священиків.
  Mary Turner/Getty Images


У Нью-Йорку родичі жертв терактів 11 вересня зв'язали на обличчі чорні пов’язки на знак протесту проти рішення міської влади, зберігати невпізнані останки жертв у Національному Меморіалі та Музеї, присвяченому 11 вересня, поки вони не будуть ідентифіковані.
  Andrew Burton/Getty Images


Чоловік цілує свого сина, якого врятували після вибуху вугільної шахти в Манісі, Туреччина. 301 людина загинула.
  Bulent Kilic/AFP/Getty Images


Демонстрація збережених тризубців Всесвітнього торгового центру, під час попереднього огляду Національного Меморіалу та Музею 11 вересня в Нью-Йорку.
  Spencer Platt/Getty Images


Папа Франциск (в центрі) в оточенні тодішнього президента Ізраїлю Шимона Переса (ліворуч) і палестинського президента Махмуда Аббаса (праворуч), молиться за мир.
  Gregorio Borgia/AP


Британський ветеран Другої світової війни Фредерік Гловер позує для фотографії. На задньому фоні солдати стрибають з парашутами під час церемонії, присвяченій 70-ї річниці висадки союзників у Нормандії в часи Другої Світової війни.
  Thomas Bregardis/AFP/Getty Image


Ісламські бойовики спрямовують зброю на полонених іракських солдатів, одягнених у цивільний одяг після захоплення бази в Тікріті, Ірак. Фото було опубліковане 14 червня. Доповідь Human Rights Watch, зроблена на базі аналізу цієї фотографії та знімків супутника, свідчить, що бойовики вбили близько 160-190 з 11 по 14 червня.
  Niranjan Shrestha / AP


Дві дівчинки дивляться чемпіонату світу по телевізору в зоні очікування Центру прикордонно-митної служби в місті Ногалес, штат Арізона. Сотні дітей, переважно іммігранти з Центральної Америки, утримуються в цьому центрі.
  Ross D. Franklin/AP - Pool

(via)

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше