3 нові гри для Sony Playstation, які не можна пропустити!

Хочеться пограти у щось новеньке, але не знаєш у що що? Тоді ця добірка спеціально для тебе! Зустрічай 3 найцікавіші новинки для Sony Playstation 4 i 5.

Новинки, які ти не маєш права пропустити!

Outriders Europe

Вирушай у подорож неймовірною і небезпечно планетою! Твій герой - Слідопит - мусить покинути жалюгідні кам’яні хащі Першого міста, адже його кличе таємничий сигнал. Твій шлях лежить через дивовижні ліси, неймовірні гори і жахливі пустелі. Красиві та водночас страшні локації, дедалі цікавіший арсенал зброї та дедалі більше нових можливостей, жорстокі поєдинки, непересічні завдання і геть непередбачуваний сюжет. Outriders Europe - це коли тобі хочеться спробувати щось геть нове, незвичне і неймовірно графічне, тож тобі точно варто пограти в цю гру!

Resident evil: Village

Давно хотілося полоскотати собі нерви? Нова частина легендарної “Обителі зла” - Resident evil: Village - здивує тебе несподіваними й аж ніяк не передбачуваними сюжетними поворотами і змусить бодай кілька разів стрепенутися. Ітан Вінтерз оселився у новому і вільному місті, разом із коханою дружиною Мією. Але надії на мирне життя в одну мить розбилися, коли капітан BSAA Кріс Редфілд нападає на їхню оселю. Тепер Ітан мусить вирушити у самісіньке пекло, аби врятувати найцінніше - власну доньку.

На тебе чекають моторошні пейзажі та неймовірно детальна графіка, жорстокі супротивники і безліч складних та заплутаних випробувань. Ця гра - не для тих, хто любить прості сюжети і легкі завдання. Нова частина Resident Evil змушує задуматися, відчути емоції й насолодитися неймовірною графікою.

FIFA 21: Champions Edition

Якщо ви прихильник спортивних ігор, новеньке видання FIFA ви просто не маєте права пропустити! Понад 30 ліг з усього світу, понад 700 команд і понад 17000 гравців, - це найкраща спортивна гра. Тут ти зможеш створити футбольну команду своєї мрії, пограти в жорстокий вуличний футбол, побудувати найкращий у світі стадіон, - ці та багато інших нових і вдосконалених старих можливостей спробуй ексклюзивно у FIFA 21: Champions Edition!

Ці та багато-багато інших новинок для PS4 і PS5 ти можеш вигідно придбати або взяти напрокат в Retromagaz!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше