3 найкращі способи позбутися болю у спині

3 грудня 2023
Редакція

Центр реабілітації тривалий час проводить лікування захворювань спини. Достатні показники в відновленні хребта показало застосування лікувальних заходів, як: витяжіння, вправи, остеопатія або лікувальний масаж. Вживання цієї комбінації проявляє гарний ефект одужання, набагато пришвидшує процес виліковування, впливає прямо на причини появи недуга. 

Застосування цих процедур можуть здобувати наступних проявів, як:

  • розслаблення м'язового корсета;
  • резорбція протрузій;
  • збільшення кровопостачання;
  • розвантаження дисків.

Вправи відпрацьовуються на декомпресійних апаратах за допомогою лікаря реабілітолога. За їх допомогою відбувається декомпресія хребта в поєднанні з роботою глибоких відділів спини. Така дія веде до посилення м'язів, покращення живлення спинних хрящів, проявляє чудовий відновлювальний ефект. 

Сухе витяжіння проводиться на тракційному обладнанні. Механізм розтягування керується приладом та робить необхідну систему витягування. За участю цієї процедури нормалізується розмір міжхребцевого хряща, спінальні нерви звільняються від защемлення, нормалізуються розміри протрузії.

Остеопатія хребта допомагає зменшити напруження м'язів, збільшити кровопостачання, зменшує біль в спині. Під час процедури реабілітолог пальпує зони затверділості та розминає їх за допомогою тривалого розминання. 

Добрі результати ці методи відновлення проявили при наступних захворюваннях:

  • м'язовий біль;
  • нейропатія;
  • протрузії;
  • остеохондроз;
  • защемлення спинномозкових нервів;
  • порушення постави. 

Поєднання таких способів лікування запобігає проведенню оперативного методу, допомагає зменшити зайве застосування таблеток, надає тривалий вплив, що запобігає виникненню та рецидиву захворювання. 

Записатись на консультацію та лікування до лікаря вертебролога в Києві Ви можете на сайті центру вертебрології Кінезі. В нашому центрі Вас проконсультує фахівець вертебролог, запропонує при потребі додаткову діагностику, призначить необхідне лікування і реабілітаційні процедури. 

За відвідувачем закріплюється лікар ерготерапевт, який контролює весь метод терапії. 

Cвоєчасна реабілітація проблем спини допомагає покращити стан спини і зафіксувати ефект на тривалий термін.Тож не зволікайте з захворюваннями хребта і вчасно ідіть до фахівців вертебрологів.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Spovid Spovid 15 травня 2024
дуже потужно діє правильне гартування (найкраще - льодяною водою). Піднімається рівень напруги в клітинах тіла і тіло по суті молодшає, тому і хребет швидше відновлюється і стрункіше утримується м'язами та сухожиллями. До того ж, зменшуються запалення.
Ось, розбір:
https://uamodna.com/articles/dovgozhyteljstvo-i-gromovyna/
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше