3 книги-мотиватори, які підтримують в досягненні цілей

 

  1. «Здоровий раціон для кращої версії себе»

Більшість з нас словосполучення “здоровий раціон” асоціює зі словами “дієта” або “обмеження”. Проте біологиня Оксана Соколова, яка і є авторкою книги, робить акцент саме на здоров’ї й розповідає не лише про їжу. Ба більше, книга ще й своєю естетикою надихає готувати на власній кухні апе­титну їжу за рецептами шеф-кухарів, яку так і хочеться сфотографувати. Всі складні поняття пояснені просто й з прикладами. Є підказки, коли та які обстеження варто проходити, а також апетитні й здорові рецепти. 

  1. «Володар дедлайнів»

Як часто ми нарікаємо самі на нестачу часу або ж чуємо такі нарікання від колег, друзів та знайомих? А чи є якийсь секрет, як підкорити ту годинникову стрілку? Звісно, чарівного заклинання не існує, але деякі поради автор книги «Володар дедлайнів» Крістофер Кокс таки має. 

  1. «Збери своє лайно докупи. Як завершити нагальні справи й почати робити те, що хочеться»

Більшість з нас так часто відкладає на завтра чи понеділок те, що вже давно варто було б зробити. «Запишуся до спортзалу… завтра». «Почну писати статтю… у вівторок». «Оплачу рахунки… наступного тижня». Але ж так усе життя відкласти можна. Тож авторка цієї книжки Сара Найт пропонує навчитися організованості та самоконтролю і дає чимало підказок для цього.

Зібрати власне лайно докупи допоможуть:

• три прості інструменти для впорядкування мільйона завислих справ;

• методики, завдяки яким ви припините виправдовувати власні лінощі;

• поради щодо того, як зосередитися на найважливішому та навчитися розставляти пріоритети;

• дещо цікаве про негативне мислення, через яке ваші таск-листи стають нескінченними.

Розірвіть абсурдний цикл самосаботажу, щоб нарешті дістати можливість бути організованим та щасливим!

 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше