24 вересня відбулось відкриття виставки "Гра свідомості" Олега Радвана

29 вересня 2015
Редакція
24 вересня в арт-центрі Я. Гретера відбулося резонансне відкриття персонального проекту "Гра свідомості" Олега Радвана, унікального автора, картини якого завжди інтригують.
 
Талант Олега отримав визнання у Сполучених Штатах Америки, Олег має численні нагороди, він переможець конкурсу International ARC Salon, лауреат 15 премій, зокрема премії гільдії Charlotte County Art, і учасник більш ніж 20 масштабних виставок.

Відкриття проекту "Гра свідомості" відвідали колекціонери сучасного мистецтва, митці різних напрямків. Гості із захватом сприйняли новизну ідей в роботах Радвана. Вразили відвідувачів картини  в особливому патріотичному стилі, адже сьогодні майже кожен митець та громадянин не лишається байдужим до подій в Україні.

Автор відкритий і щирий у своїх спробах знайти відповіді на вічні питання і через призму свого бачення показує особисті переживання. Кожен образ із картини Радвана проживає життя, це глибока історія реальних людей з непростими долями. Враховуючи діяльність самих героїв, їхні нестандартні особистості надзвичайно зацікавили гостей. Так усіх вразила дівчина, яка зображена на 5 картинах митця –  витончена Сяя Дзвонар.

Спеціально для гостей вечору виступив креативний театр імпровізації та ораторського мистецтва "Біла ворона". Актори вразили публіку, адже заохотили приєднатися до перформансу всіх бажаючих.

Мистецтвознавець та директор арт-центру Я. Гретера Леонора Янко: "Олег Радван – надзвичайний художник та патріот з великої літери, і більше ніж 3 роки співпраці з ним показували його професійні та людські якості на високому рівні. Мені як мистецтвознавцю було неймовірно приємно представити його роботи в кураторському проекті Лери Літвинової "Mapping. Ukraine" та "AZone" в MAUERMUSEUM - MUSEUM HAUS AM CHECKPOINT CHARLIE в Берліні. Відкриття відвідали не тільки представники міжнародних кіл, а й президент України Петро Порошенко. Це доводить, що мистецтво дійсно може бути повноцінною частиною в діалозі за мир та демократію".
 
Удаваний конфлікт в полотнах Олега Радвана притягує колекціонерів і входить в інтер'єри людей глибоко інтелектуальних, що шукають себе через нові знання. Саме такі люди шукають натхнення в складних, неоднозначних полотнах Радвана.

Виставка триватиме з 24.09.15 до 22.11.15

Всі роботи доступні до придбання.

Адреса: ст. м. "Шулявська", вул. Вадима Гетьмана, 6
ТРЦ "Космополіт", Блок А, 4-6 поверх

Режим роботи: з 11:00 до 21:00 без вихідних

Тел.: 200-07-60

www.greter-art.com
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше