21th Odessa Fashion Week присвячено солідарності та єдності

16 листопада 2023
Зоряна Семенюк

Весь світ вже ідентифікує жовто-блакитний прапор як головну ознаку української ідентичності. На знак солідарності з Україною багато визначних пам'яток по всьому світу були оформлені державною символікою України. Сьогодні ситуація в Ізраїлі нагадує нам про те, що переживає Україна щодня. Ізраїль та Україна — дві країни, які зазнали агресії. Щоб перемогти, однієї солідарності недостатньо, потрібна єдність та підтримка наших народів.

Нова колекція AKEL «Сила Єдності» втілює ідею того, що разом ми сильніші. У цій колекції кожна деталь стала символом підтримки багатокультурності та збереження культурного різноманіття. Білий завжди був кольором миру і добра, а блакитний вважається кольором світу та спокою у багатьох культурах. В іудаїзмі – це священний колір. Кольорова гамма капсульної колекції пов’язує державні символіки обох країн в знак солідарності та єдності.

В рекламному кампейні 21th сезону Odessa Fashion Week представлено не просто одяг, а й символи єдності, підтримки та тісних зв'язків між нашими народами. В ідею капсульної колекції AKEL «Сила Єдності» покладено прагнення поєднати наші дві культури, показати підтримку та втілити в життя ідею гармонії та миру.

В рамках заходу свої колекції представлять дизайнери: AKEL, BENNETON & AMAZONKA MODELS, 1991 ETNO STUDIO, ROYAL FAMILY MODELS, ALNEST, ENSLAVER Lingerie & Sorsets, NEZHURINA & TUT.FAYNO, CELEBRITY ROOM та MAWKA & ANNA ZARD.

Спеціальними музичними гостями заходу виступлять висхідна зірка української сцени SVITLA та співачка ANNA WINGS, яка співає душею й через легкі, життєві пісні передає усі тонкощі сучасності українців та українських жінок. Свої нові пісні з потужним аранжуванням, зрозумілими і близькими кожній людині віршами та сильними меседжами також представить співачка MARDI.

21th сезон Odessa Fashion Week завершиться урочистою Церемонією нагородження найкращих представників індустрії моди Одеського регіону — Odessa Fashion Awards за підсумками 2023 року. Талановитим одеситам за їх професійні та творчі досягнення буде присуджено премії за різними номінаціями.

До зустрічі на червоній доріжці в найрозкішнішій локації - Luxury Hotel Bristol.

MODELS: Anna Tumasyan @annet_ta_md | Tetiana Marchenko @leona_decor_odessa | Liudmyla Gusarova @lyudmila_dzen | Victorііа Loika @victoria_classic_ | Polina Nadvorna @kids_photo_school | Darina Yarova @kids_photo_school

DESIGNER: @akel.ua

SHOES: @patterns.shoes

MUA & HAIR: @alenastekolshikova_ @natusitek @avelina_makeup

ASSISTANT: @_a.z.r.a._._

PHOTO: @serivanchenko

VIDEO: @demark_production

PRODUCER: @zarina.semenyuk

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com