21 жовтня 2019 року
Архея Віра
2020-й рік буде дуже хвилюючим для всього світу

Більше ніяких затримок для галактичного розкриття.

Наступний 2020 й рік буде дуже хвилюючим роком для всього світу.

Головний Творець вже дав сигнал «Старт», щоб Галактична Федерація Світла почала з'являтися в небесах земного світу у великій кількості. Тепер їм дозволено відкрито взаємодіяти з людьми на планеті. Це називається галактичним розкриттям. Вони більше не будуть чекати, поки уряди країн світу зроблять це, вони це зроблять самі.

Увесь світ зможе побачити гігантський екран - монітор з боків цих космічних кораблів і матросів, які будуть транслювати деякі повідомлення всьому світу, дуже схожі на ті, які ми бачимо сьогодні на наших телевізійних каналах. І деякі з людей світу будуть запрошені піднятися на борт космічних кораблів і особисто зустрітися з Галактикою.

Хворим людям буде надано безкоштовне лікування. Починаючи з липня 2020-го року більше не буде затримок з розкриттям інформації про Галактику. Сенс полягає в тому, що кінець близький. Що я маю на увазі. Дозвольте мені пояснити вам. Це не означає, що Земля приречена. Це не означає, що все життя (в третьому вимірі), яким ми його знаємо, перестане існувати. Це не означає, що буде великий катаклізм, скоріше - це буде кінець експерименту, який був проведений на Землі, і це означає кінець дозволеного часу для аннунаків і рептилій в управлінні цим світом.

Кінець експерименту повинен був настати ще в 2012-му році, але Духовна Ієрархія вирішила розширити його, щоб дати час підготовки для людей цього світу, і дати таємним контролерам цього світу шанс поступитися і здатися. Цей час, нарешті, настане, напевно, в наступному 2020-му році.

Головний Творець (Абсолют), а також Духовна Ієрархія вже вирішили піти далі, і дозволити Галактиці безпосередньо взаємодіяти з людьми цього світу. Це також означає, що кожній людині на Землі буде надана можливість дізнатися, звідки вона походять у Всесвіті з точки зору галактичного походження. В кожній людській ДНК є вбудований код, який ідентифікує справжню спадщину кожної людини. Люди прийшли або із сузір'я Плеяд, або з Атлантиди, Сиріусу, Лемурії, Андромеди, Альфа Центавра, Артура, Мусхаба тощо. Акцент робиться на людях, але це також вірно і для тварин.

Коли повне галактичне Розкриття буде проведено у всьому світі, відбудеться переорієнтація і перевиховання людей цього світу про їхню справжню історію. Це також означає, що галактичні подорожі стануть також можливими. Вам буде надана можливість подорожувати і відвідувати рідну планету або зоряну систему, звідки ви родом.

 З вами говорила Архея Віра.

www.youtube.com

Канал Абсолютный Ченнелинг  

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com