20 років культовому серіалу "ДРУЗІ"

23 вересня 2014
Kajool-Khan
Напевне усі помітили у соцмережах бум з постами про улюблений телесеріал мільйонів - "Друзі" (F.R.I.E.N.D.S). А все через те, що рівно 20 років тому, двадцять другого вересня 1994-го року, у світ вийшов перший епізод культового серіалу. На цілих десять сезонів, а це десять років (!), шестеро друзів увійшли у наші життя і стали нам, як рідні.

Не знаю як ви, але я особисто дивлюся їх досі. І кожен раз мене тішать їхні жарти, і кожної останньої серії останнього сезону мене пробирає, коли вони усі залишають ключі від епічної квартири №20. А ще я дуже люблю їх цитувати у повсякденному житті :) І щоб вам не здавалося це дивним, багато моїх знайомих теж так роблять.

А ще мене дуже тішить той факт, що у серіалі кілька разів згадували про нашу Україну. Помічали, правда!?) Я нагадаю: це коли Рос пропонував друзям піти з ним на один український фільм (хоча вони не були дуже в захваті), проте Рос дуже наполягав; а Моніка у школі була єдиною, хто дружив з українським хлопчиком, так як завше мріяла вийти заміж за іноземця, ну і ще так, між іншим, його мама давала сметану у кожну страву (а ми усі пам'ятаємо, що Моніка в дитинстві любила попоїсти:)); а перед весіллям Роса та Емілі обговорюється наявність у меню таких українських страв як котлета по-київськи і курча по-київськи.

Ех, люблю цю шестірку, люблю їхній гумор і все, що з ними пов'язано, і тому познаходила трохи їхніх світлин, які мають сподобатися поціновувачам серіалу :) Отакий собі триб'ют улюбленим "друзям", які залишаються з тобою на екрані у будь-яку погоду та за будь-яких обставин ;)
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше