156 сторінок про порушення прав людини в Криму

18 червня 2015
UAPOST.US
15 квітня 2015 року світ побачив офіційний звіт про права людини на Кримському півострові, який має назву "Права людини на окупованій території: Крим", підготовлений юридичною групою ГО "Разом", передає UaPost.
 
З 15 по 19 червня відбудеться офіційна презентація звіту в Україні: Київ, Львів та з 21 по 25 червня - у Західній Європі: Стразбург (Німеччина), Брюссель і Антверпен (Бельгія).  

В офіційному прес-релізі ГО "Разом" зазначається:

"Від моменту анексії Криму в березні 2014 року, ситуація з правами людини на Кримському півострові різко погіршилася. У відповідь на цю складну правову ситуацію, юридична група ГО "Разом" створила звіт обсягом 156 сторінок, який описує кризову ситуацію з правами людини в Криму, аналізує як громадянські та політичні, так і економічні, соціальні та культурні права, а також дає рекомендації щодо можливих способів покращення ситуації.

Ключовою частиною звіту є Посібник із захисту прав людини для мешканців Криму, спрямований на допомогу місцевому населенню, яке знаходяться у складних економічних, інформаційних та юридичних обставинах. Ціллю цього посібника є ознайомлення членів усіх етнічних та релігійних груп Криму зі своїми основоположними правами і, таким чином, покращення доступу до правосуддя з врахуванням реалій поточної ситуації.

Посібник також містить перелік українських та міжнародних правозахисних організацій, щоби допомогти поінформувати населення Криму про те, куди саме можна повідомляти про порушення прав та звертатися для пояснень чи порад. Автори звіту та уся ГО "Разом" щиро сподіваються, що їхні наміри допомогти населенню Криму захиститися від правопорушень будуть реалізовані."

Докладніше про цей звіт можна дізнатися на офіційному сайті ГО "Разом".

Також варто згадати, що це вже другий юридичний звіт, який підготувала ГО "Разом". Перший був опублікований 14 квітня 2014 року під назвою "Криза в Україні: її правові аспекти". 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше