15 витончених способів додати сяйва своєму новорічному образу

22 грудня 2016
Cikavoznaty.com.ua

Зустріньте Новий Рік з блиском та сяйвом (не виглядаючи при цьому, як диско-куля)

Блискучі колготки

Покажіть свої ніжки, водночас залишаючи їх у теплі, надягнувши пару блискучих сріблястих колготок. Ваші ніжки обов’язково привернуть увагу усіх гостей новорічної вечірки.

Блискучий лак для нігтів

Вхопіть світло новорічних вогнів своїми нігтями під час вечірки, використавши блискучий лак. Прозорий лак зі срібними чи золотавими блискітками можна нанести на тілесний, білий, червоний або чорний кольори.

Великі сережки з камінням

Яскрава пара масивних сережок може вмить зробити святковим будь-який образ. Неважливо, що саме прикрашає ваші вушка: прості "сльозинки" чи складні кришталеві конструкції, які нагадують люстру — вони все одно справлять враження.

Прості елегантні сережки з камінням

Кришталева лінія, яка повторює форму вушка — чудовий варіант для новорічного святкового образу. Ці маленькі та елегантні сережки привернуть увагу і водночас не заплутаються у вашому волоссі.

Сережки-конфеті

Немає потреби чекати на конфеті до опівночі. Пара сережок-конфеті може сяяти упродовж усієї святкової ночі.

Масивне намисто

Замініть прості золоті ланцюжки на масивне блискуче намисто. Якщо на вас стриманий чорно-білий одяг, або монотонна сукня, така прикраса додасть сяйва до образу та приверне до вас увагу.

Блискучі підбори

Пара сяючих підборів гарантує вам мільйон компліментів, що сипатимуться немов конфеті протягом усієї новорічної ночі. Знайдіть пару зручних туфель на підборах, у яких можна буде танцювати усю ніч і все одно відчувати свої ноги зранку.

Яскраві деталі на светрі

Якщо повністю мерехтливий топ — це занадто для вас, оберіть простий кардиган з кількома блискучими деталями. Він виглядатиме не просто святково та стильно, але й елегантно.

Шпилька для волосся

Якщо ви не розпустили своє розкішне волосся, використайте яскраву та блискучу шпильку, щоби доповнити свій новорічний образ. Зберіть волосся до купи на потилиці та зафіксуйте його кришталевою шпилькою. Стильно та витончено.

Розшитий бісером клатч

Вам потрібно кудись покласти свій телефон, тому придбайте розшитий бісером, блискучий клатч, щоби водночас зробити більш яскравим свій святковий образ.

Гламурний годинник

Слідкуйте за часом на новорічній вечірці за допомогою годинника з блискучим камінням. Він слугуватиме повноцінним аксесуаром до вашої святкової сукні.

Блискуча підводка для очей

Додати блиску можна також за допомогою мейкапу. Нанесіть на повіки тонку лінію сяючої підводки, і вашого яскравого погляду неможливо буде оминути.

Блискуча спідниця

Вдягти таку спідницю — сміливий крок. Проте, якщо ви не хочете виглядати занадто блискуче, знайдіть річ з тканини з люрексом — сріблястими нитками, що вшиті всередину.

Масивний перстень з камінням

Серед маленьких деталей, які можуть доповнити ваш новорічний образ та зробити його яскравішим, найбільш популярними є перстні. Один великий та розкішний або безліч маленьких кілець на усіх пальцях ваших рук виглядатимуть однаково неперевершено.

Блискучий ремінь

Навіть повсякденні джинси можна зробити предметом святкового гардеробу, додавши до них яскравий ремінь.

Від CIKAVOZNATY.COM.UA

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше