15 речей, які потрібно втілити цього літа

8 червня 2016
Аня Остапчук
1. Ми живемо в Україні, у нас є аж два моря, тому хоч до одного, але поїхати потрібно і обов'язково. Не відмовляйте собі у гарному відпочинку.

2. Подайтеся до Європи. Виберіть собі тур або країну, яку найбільше хочете відвідати. Прочитайте про неї усе, що тільки знайдете в інтернеті, та відправляйтеся у подорож. Відвідайте усі визначні місця і не забудьте фотоапарат із собою.

3. Полюбіть ранкову пробіжку. Створіть літній плей-лист. Та займіться спортом. Не обов'язково бігати цілі кілометри. Гарна ранкова пробіжка гарантує настрій на весь день.

4. Катайтеся на велосипеді. Це таке веселе заняття, можете взяти близьких та зробити це такою собі веселухою для друзів. Думаю, вам це сподобається.

5. Присвятіть хоча б один тиждень цікавим коктелям. Приготуйте для початку лимонад, а потім пошукайте в інтернеті цікаві рецепти та додайте трішки своєї фантазії і, думаю, вийде класно. На дегустацію запросіть друзів.

6. Цей пунктик підійде, напевне більше дівчатам. Протягом року, думаю, ви слідкували за своєю фігурою, тому можете на час літа дати собі волю і скуштувати те, що ви хочете і не рахувати калорії. Дайте собі волю.

7. Влаштуйте пікнік з рідними. Їм це буде дуже сподобається.

8. Яке ж літо без фестивалю. Обираємо свій варіант, кличемо друзів, палатки у руки і на відпочинок гайда!

9. Книга. Так-так, я не кажу, щоб ви читали важку класику, оберіть собі цікавий детектив чи страшилку, або ж сучасного письменника. Вдома за кружкою чаю щоби було що почитати.

10. Гітара, хороші друзі, шашлик - яке літо без цього комплекту? Обов'язково організуйте зустріч із старими друзями.

11. Зустріньте із коханою половинкою сонце. Наберіть у термос чаю та відправляйтеся із пледом на романтичне побачення. Яке буде дуже незвичним.

12. Присвятіть один день катанню на атракціонах. Спробуй усе, що тільки вам сподобалось і не забудьте покуштувати солодкої вати.

13. Влаштуйте перегляд фільму вдома разом із друзями, колою та піццою. Буде незабутньо.

14. Накупіть у свій гардероб цікавого і яскравого літнього одягу, щоб виглядати на усі 100.

15. Скупайся в озері чи морі голяка. Відчуття будуть незабутніми.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше