15 крутих серіалів, які можна подивитися за тиждень

Кожен день, приходячи з роботи, нам всім хочеться приділити собі трохи уваги і подивитися захоплюючий серіал. Але буває, що не залишається ні сил, ні часу. А так хочеться зануритися у світ таємниць і загадок, побувати в шкурі детектива або заглянути в минуле.
Для тих, хто завжди зайнятий, пропонуємо міні-серіали, які можна подивитися всього за 7 днів.

Одного разу вночі

The Night Of
2016 - теперішній час
8 серій
 
adme.ru
 
Молодий нью-йоркський таксист зустрічає незнайомку, і вони вирішують провести ніч разом.

Прокинувшись зранку, головний герой виявляє в своїй квартирі труп дівчини. Для поліції, адвокатів і навіть рідних він - вбивця. Але чи знайдеться людина, яка повірить у його невинність і врятує хлопця від покарання?

Кінець параду

Parade's End
 2012
5 серій
 
adme.ru
 
Головний герой Крістофер Тітженс - абсолютне втілення моралі британської аристократії: манірний і галантний, з непохитними моральними принципами. Ось тільки Тітженс ніяк не міг уявити, що поставить під сумнів вірність своїй дружині та закохається в юну суфражистку Валентину, заради якої змінить свій погляд на життя. Цей серіал про честь, гідність і про те, що потрібно залишатися собою за будь-яких обставин.

Що знає Олівія?

Olive Kitteridge
 2014
4 серії
 
adme.ru
 
Це історія життя вчительки Олівії Кіттерідж та її сім'ї, яка охоплює 20-річний період. Будучи строгою людиною, Олівія залишається вимогливою не лише до себе, але й до оточуючих, особливо до своєї сім'ї. А від цього страждають її син, який, на її думку, не такий розумний, як хотілося б, і чоловік, який став занадто простим. Пронизливий серіал про неможливість сімейного щастя.

Порожня корона

The Hollow Crown
квітень 2012 - теперішній час
7 серій
 
adme.ru
 
Серіал розповідає про життя трьох королів - Річарда II, Генріха IV і Генріха V - і про те, як їхні долі формували історію. Рекомендується до перегляду всім любителям творів Шекспіра і тим, хто хоче ознайомитися з його творчістю.

Записки юного лікаря

A Young Doctor's Notebook 
2012-2013
8 серій
 
adme.ru
 
У неспокійний революційний час юний лікар Володимир Бомгард прибув у маленьке село, де взявся лікувати місцевих жителів. Головному герою доводиться досить нелегко, адже він змушений стикатися з труднощами своєї професії, а також постійними забобонами пацієнтів. В основу серіалу лягли розповіді письменника М. А. Булгакова.

Краса всередині

The Beauty Inside,
2012
6 серій
 
adme.ru
 
Життя головного героя Алекса кардинально відрізняється від інших людей. Адже щоранку він прокидається в тілі якоїсь людини. Протягом всього сезону Алекс розповідає про те, що він пережив і відчув, поживши один день в тілі іншої людини.

Крихітка Дорріт

Little Dorrit,
2008
14 серій
 
adme.ru
 
Це історія про непросте кохання Емі Дорріт, народженої в стінах в'язниці, куди потрапила її сім'я після банкрутства, і Артура Кленнема, що намагається налагодити стосунки зі своєю деспотичною матір'ю. Серіал про дружбу, турботу, взаєморозуміння, терпимість і про те, що в кожній сім'ї є свій скелет у шафі й іноді краще, якщо шафа ця буде закритою надійніше.

11.22.63

11.22.63 
2016
8 серій
 
adme.ru
 
Вчителю англійської мови Джеку Епплінгу випадає відмінна можливість заглянути в 60-і роки і запобігти вбивству Кеннеді. Але головний герой навіть не міг припустити, що у минулого є свої таємниці, спокуси і наслідки, які не зможуть його відпустити.

Гудіні

Houdini,
2014
2 серії
 
adme.ru
 
Це історія про хлопчика з бідної єврейської сім'ї, який, одного разу побачивши виступ фокусника, мріє стати великим ілюзіоністом. Він багато вчиться, тренується, виступає і подорожує, переслідуючи свою мету - стати великою людиною і запам'ятатися мільйонам.

Містечко

The Town
2012
3 серії
 
adme.ru
 
Головний герой серіалу Марк Ніколас повертається в рідне місто через трагедію, що сталася в родині. Розібравшись у події, Марк ставить під сумнів самогубство батьків і вирішує сам у всьому розібратися. Серіал рекомендується до перегляду тим, хто любить трилери в дусі Агати Крісті.

Майстер втечі

The Escape Artist
2013 
3 серії
 
adme.ru
 
Уілл Бертон - талановитий адвокат, що володіє незрівнянним інтелектом і неймовірною чарівністю. Він спеціалізується на тяжких кримінальних злочинах. Як адвокат він користується великим попитом, тому що не програв жодної справи. Але він виправдовує головного підозрюваного у справі про жахливе вбивство, і це призводить до несподіваних страшних наслідків.

Міленіум

Millennium
2010
6 серій
 
adme.ru
 
Журналіст Мікаель Блумквіст і загадкова дівчина-хакер Лісбет Саландер розслідують таємничі події - зникнення жінки і вбивство невинної людини. Серіал зняли за однойменною трилогією Стіга Ларсона.

Ляпас

The Slap,
2015
8 серій
 
adme.ru
 
Одного разу на барбекю в честь ювілею запальний гість дає ляпас розпещеній дитині, чиї батьки дивилися на хуліганство сина крізь пальці. Але ця дія призводить до незворотних наслідків: мама дитини вирішує подати в суд, тим самим розвалюючи міцну компанію друзів на частини. Захоплююча драма, що показує систему людських цінностей.

Утопія

Utopia,
2013-2014
12 серій
 
adme.ru
 
"Експерименти Утопії" - легендарний графічний роман, оповитий таємницею. Життя п'яти малознайомих людей, до рук яких потрапив рукопис, виявляються під загрозою. Коли твоїм слідом йде безжальна секретна організація, відома як "Мережа", є тільки один спосіб вижити - втеча.

І нікого не стало

And Then There Were None,
2015
3 серії
 
adme.ru
 
Вісім незнайомих один з одним людей виявляються запрошеними в чудовий замок, розташований на острові. Зібравшись за столом, гості дізнаються, що господарів немає в будинку, а єдині його мешканці - сімейна пара слуг. Саме вони включають присутнім грамофонний запис, який звинувачує їх всіх у вбивствах і обіцяє їм відповідне покарання за це. Серіал заснований на знаменитій книзі Агати Крісті "Десять негренят".

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше