13 ознак того, що ви повинні відкласти покупку і вийти з магазину

30 вересня 2013
Женя Гунчевська

У всіх жінок був такий момент - коли вам подобається сукня, ви розглядаєте себе з різних боків, дивитесь на ціну у сотий раз і примружуєтесь, щоби не заважали відблиски дзеркала у примірочній. "Знаєш що", говорите ви собі: "начебто підходить, з цього може щось вийти".

Але, ймовірно, все буде не так, як ви очікували. Панянки, настав час припинити годувати себе брехнею та марними надіями. Якщо ви подумки скажете собі хоча би одну з цих фраз, ви повинні одразу покласти одежину і вийти з примірочної.

Ось 13 аргументів, які жінки повинні ігнорувати, перебуваючи в примірочній.

"Але ж вона зі знижкою ... " Купити річ тільки тому, що вона здається відносно дешевою не означає, що ви насправді хочете бачити її у своїй шафі.
 

"Воно зменшиться, "сяде." Ви цього не знаєте насправді. Не ризикуйте зі своєю сушаркою.

"Воно розтягнеться." А якщо цього не станеться? У вас буде річ, яка вам не пасує і змушує почуватися некомфортно.

"Якщо я куплю ще дві пари, я отримаю п'ять всього за 25 дол. (грн. – немає значення)" Купівля додаткових речей для отримання знижки – це не правильно. Купуйте стільки речей, скільки ви насправді хочете, але не більше.
 


"Можна підтягнути трішки тут і підправити отут ..." Якщо ви вже смикаєте шви або припасовуєте ремені у примірочній, уявіть, як набридливо буде носити цю річ.

"Якщо я одягну інший бюстгальтер ..." Звичайно, завдяки певним бюстгальтерам ваші груди можуть виглядати гарно у тому чи іншому одязі. Але давайте реально поглянемо на ситуацію, у вас є один бюстгальтер, який ви носите весь час. Якщо річ не пасує до "старого доброго бюстгальтера", ви не будете її носити.
 


"Я не впевнена, чи зможу це з чимось скомбінувати". Якщо ви не можете вигадати принаймні три різних образи, до яких підійде ця річ, не купуйте її.

"Це буде гарно виглядати, якщо я куплю ці штани ... і ту куртку ... і це намисто ..." Якщо річ потребує купівлі додаткових елементів для того, щоби ви виглядали у ній добре, це недобре. 
 


"Її необхідно просто підшити". Що потребує додаткових грошей ... і часу ... і зусиль, ви можете бути занадто ледачі, щоб зробити це.

"Куди я зможу це вдягнути?" Це натяк на те, що: "Я ніколи не буду цього носити".

"Я можу собі це дозволити, якщо, наприклад, посиджу на "голодному пайку" впродовж тижня." Якщо вам потрібно ще подумати, звідки взяти гроші на цю річ, це поганий знак. Жодна сукня не варта поганого харчування.
 


"Мені це точно підійде, якщо я скину 3 кг". Це шлях до катастрофи.

"На ярлику написано "Тільки хімчистка". Можете назвати нас ледачими, але ми підемо на все, щоб уникнути одягу, який потребує виключно хімчистки. Це звичайний здоровий глузд.

(via)

Читайте також: "50 модних порад усіх часів".

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Єва 28 жовтня 2013
...оооо, це точні фразочки...)себе згадала)))
Ali 30 вересня 2013
Чиста правда!
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше