101 рік самотностей

13 жовтня 2015
Roman Bonchuk

Свідомість розпочинається з клітини; клітина до клітини - як цеглинки в структурі фортифікацій. Свідомість і, відповідно, клітини схильні до пізнання й усвідомлення. А це, в свою чергу, примноження смутку та страждань.

Каббалісти в неопрактиках схиляються до формул Води й суспензій, розуміючи, що без води й наповнення клітин унеможливлюється процес контакту й пізнання. Складна свідомість ускладнюється й складністю рук, й складністю мовлення. Мовлення є небезпечним, бо токсичність мовленневих практик здебільшого поверхнева. Згадаймо до прикладу Шмальгаузена, його Мовного Паразита - хоча Мовчання завжди було істинним та не просто істинним, а абсолютно істинним.


Мовчазність клітин апріорно синтетична. Про це писав і Бродський. Розуміння сутності через практику мовленневих схем є хибним та недосконалим. Хіба тільки через поезію. Поезія є, в свою чергу, найвищою сферою свідомості. Телекінез чи телепатичні практики є недосяжними й втаємниченими. Ними володіють окремі індивідууми, які змогли розвинути окремі клітини й розвинтити окремі сплетіння нейронів. Їх багато, десь 150 млрд. Важко теє уявити, хіба комп'ютеризувати.

Зараз багато вчених обтяжені саме алгоритмізацією та комп'ютеризацією самого процесу нейроімпульсивного апарату та можливістю систематизації. Це надзвичайно важливо, бо вирішить найголовнішу таємницю всесвіту, а саме "що сприяє розумінню". Зараз є на часі саме розкриття того ГЕНУ РОЗУМІННЯ, бо віднайденими є гени пам'яті, гени геніальності, гени репродуктивності, окрім головного: саме Пізнання. Бо кінцевою кімнатою є сум та розчарування. Це вирішить багато запитань: зокрема сигнального мозку мурах чи рекурсивного мозку ворон, чи ареального мозку крокодила, чи програмного мозку півнів. 

Про це згодом.

Отже ген душі... Душа є синтезом душевних генів, свідомість є синтезом генів свідомості, тобто току клітинного соку. Клітинний сік продукує ауру, а аура дає магнітні коливання різного штибу - це теж потребує комп'ютеризації. Якщо в майбутньому буде протистояння кіборгів та людей - люди однаково переможуть, бо в роботів завжди є головний імпульсивний центр.

Вода клітин та екологія майбутнього. Екологія майбутнього і є наукою про воду - зокрема атомних сполук - з'явиться всесильний Зорг, який зможе перепрограмовувати атоми.

Можна й варто заглиблюватись в атоми і ми побачимо мікрокосм як відтворення в малій формі суцільного Всесвіту.

Комп'ютеризація атома допоможе вирішити ще одне питання: вираховування духовної сили. Не просто наочну фіксацію метаморфоз окультного та магічного характеру /перетворення води в кров чи вино/, а саме математизацію до формули, щоб згодом обтяжити ту формулу Непостійними Невідомими й віднайти більш таємні відповіді. Будемо чекати й вірити, а віра у віднайдення понятійного гену завершить сакральність нобелевських компенсацій і конкурсів......

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше