10 стильних образів від українських модних блогерів

22 лютого 2016
Plastylina
Особисто для мене мода - окремий вид мистецтва. А відчуття стилю та вміння підібрати собі образ - ціла наука та не зовсім легка справа. Ось 10 українських красунь, успішних fashion та beauty блогерів, котрі допоможуть формувати власне відчуття стилю та надихнуть на створення власних цікавих образів.

Tina Sizonova

Чарівний fashion та beauty блогер з Києва, в котрої більше 16 тисяч читачів в Instagram і це число росте з кожним днем. Це й зрозуміло, адже образи Тіни завжди цікаві та неординарні.
  фото @tina_sizonova

Ellena Galant

Надзвичайно елегантний fashion та beauty блогер з Одеси. Instagram сторінка Олени налічує більше 54 тисяч читачів, а її "GalantGirl" входить в п'ятірку найпопулярніших українських блогів про стиль, моду та красу.
  фото @ellena_galant_girl

Sonya Karamazova

Блогер Соня Карамазова з Києва ділиться своїми образами з 11 тисячами читачів в Instagram та на своєму сайті. З стрічки модних образів Соні видно, що вона обирає переважно класичний стиль та обожнює каблуки.
  фото @sonyakaramazova

Kristina Doli

Одеситка Крістіна Долинська не тільки стильний fashion блогер, а й чудовий фотограф. ЇЇ стрічка Instagram з 16 тисячами читачів наповнена чудовими стильними образами та фото навколишнього світу.
  фото @kristina_doli

Vika Temnova

Fashion фотограф та блогер Вікторія Темнова з Києва. Екстравагантні та унікальні образи, які сміливо конкурують з образами світових fashion блогерів.
  фото @vikatemnova

Anna Pogribnyak

Працівниця ІТ сфери та fashion блогер з Києва, яка бореться зі стереотипами. Анна ніколи не втрачає нагоди одягати речі українського виробництва та вміло їх комбінує для своїх 7 тисяч читачів сторінки Instagram.
  фото @anna.pogribnyak

Kristina&Karina

Крістіна та Каріна Вартанові - сестри fashion bloggers з Києва. Одяг підбирають під настрій та привід, частіше орієнтуючись на комфорт та цілісність образа.
  фото @toreincarnate

Anna Mour

Fashion blogger Анна з Києва створила свій блог для того, щоб ділитися своїми думками, фотографіями та ідеями своїх буденних образів і особистого стилю. І це у неї виходить чудово.
  фото @anna_mour

Daniela Guti

Fashion blogger, ілюстратор, митець та розробник принтів Даніелла з Києва. Особливу увагу приділяє деталям, цікавим принтам та неординарним аксесуарам.
  фото @daniela__guti

Lisa Filonenko

Fashion блогер-початківець з Харкова, проте її образи легкі та яскраві.
  фото @lisaflnk
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше