10 запитань, які необхідно собі поставити, перш ніж загадувати бажання

29 січня 2016
Nataliya Podgornaya
Нам завжди щось потрібно. Ми загадуємо бажання, мріємо та сподіваємося, а коли таке бажане (підвищення на роботі, автомобіль, зустріч другої половинки і т.д.) не здійснюється, ми питаємо себе: "Чому так?", "Чим я гірший?", "Скільки ще чекати?". Для того, щоб ви не витрачали свій час та не ставили собі ці запитання, перевірте, чи дійсно це бажання ваше? І що вам необхідно для його здійснення? 

1. Чого ви бажаєте?

2. Для чого вам це потрібно? Це свого роду перевірка першого запитання. Адже, якщо ви хочете 100 тис. дол., то вони, напевно, потрібні вам для покупки будь-якої речі, а не просто, щоб заховати їх під подушку. І в разі, якщо на перше питання ви написали 100 тис. дол., то в в другому питанні, ви уточнюєте, даючи чітку, правильну відповідь, формулюючи, для чого конкретно вам потрібна ця сума.

3. Чи буде реалізація бажаного гармонійною в твоєму житті? Чи підходить це вам? Іншими словами, чи вона буде доречною? Чи не буде дисбалансу у вас з оточенням? Для цього вам потрібно уявити ситуацію, коли мрія вже здійснилася. Зважити всі за та проти. Без перебільшення і правдиво.

4. Що ви будете відчувати (емоції), коли досягнете бажаного? Уявіть зараз / візуалізуйте, що ви це вже отримали.

5. Як здійснення вашого бажання позитивно вплине на інших? Яку користь ваше здійснене бажання принесе іншим?

6. Чи у всіх сферах життя здійснення вашого бажання / досягнення результату буде доречним? (Наприклад, бажання мати довгу норкову шубу, але в той же час їздити на метро - ​​якось не дуже гармонійно вписується в картинку реальності, чи не так?)

7. Коли вам необхідне виконання бажання? Визачте часові межі.

8. Що ви можете втратити, отримаючи це? Чим готові пожертвувати, досягаючи бажаного?

9. Що у вас вже є для досягнення бажаного результату? Ваші помічники.

10. Чого вам не вистачає для досягнення бажаного? Які вам знадобляться ресурси для досягнення бажаного?
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше