10 ознак того, що дівчина втратила себе у відносинах

10 січня 2017
Galina Mysliva
1. Особовий займенник "я" успішно викорінений з лексикону. Натомість з'явився солодкий "ми".

2. Прощавай цілісна особистість. І привіт щасливе "разом". Разом в кіно, разом по закупи, разом в гості до друзів. Разом, разом і лише разом.

3. Неспроможність самостійно приймати рішення. Навіть в найдрібніших питаннях потрібна порада і схвалення милого.

4. Дівич вечір з подругами. А як це? Тепер час на коліжанок знаходиться лише тоді, коли коханий у відрядженні, або ж на роботі.

5. Відмінити тренування в залі? Та легко. Забути про щомісячний похід до косметолога? Буває. Не приготувати вечерю? Та Боже борони.

6. Мішок картоплі на зиму став значно вдалішим і важливішим капіталовкладенням, ніж комлект новенької мережевної білизни.

7. "Секс у великомі місті", бокал червоного та ароматизовані свічки більше не асоціюються з ідеальним вечором. Ідеально - це лише з коханим, і навіть при перегляді раніше ненависних бойовиків.

8. На зміну вчорашній кокетці прийшла турботлива "матуся".

9. Зручність замінила сексуальність. Котон замінив атлас. Страрі добрі джинси замінили грайливу сукню.

10. Підігріваються голобці до обіду, але не інтерес до вечору.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше